Nefit slimme thermostaat

Nefit Easy

De verwarming automatisch instellen naar de voorkeuren van de aanwezige gezinsleden. Direct bericht op je smartphone bij een (dreigende) storing. En service op afstand. Het zijn enkele eigenschappen van de Nefit Easy, een slimme thermostaat die vanaf deze week voor consumenten beschikbaar is. De Easy is los te koop, dus zonder contract of abonnement, zodat je de vrijheid houdt om over te stappen naar een andere energieleverancier.

De innovatie van de uitvinder van de HR-ketel uit Deventer is een nieuwe stap in de ontwikkeling van slimme thermostaten in Nederland. De Easy optimaliseert het warmtecomfort in huis en bespaart tegelijk energie. Bovendien kan je dankzij de bijbehorende app de verwarming thuis bedienen, waar je ook bent. Bij een eventuele storing kun je service op afstand regelen via je smartphone. Omdat het oog ook wat wil, is de Easy uitgevoerd in een aantrekkelijk design met touchscreen bediening.

Koukleum uit huis? Verwarming omlaag
De Nefit Easy detecteert welke bewoners thuis zijn via de aanwezige smartphones. De thermostaat stelt de verwarming automatisch af op basis van de voorkeuren van de aanwezige gebruikers. Zo gaat de thermostaat pas hoger wanneer de koukleum van het gezin het huis binnenkomt en automatisch omlaag wanneer de laatste bewoner het huis uit gaat. Hierdoor is de ketel efficiënter in verbruik. Ook laat de Easy het gasverbruik voor verwarming en warm water zien. Het is zelfs mogelijk om via de app de duur van een douchebeurt in te stellen.

Nooit meer thuiskomen in een koud huis
Na een lange werkdag thuiskomen in een koud huis omdat de cv het niet doet. Of niet kunnen douchen totdat de monteur langskomt om de ketel te repareren. Dat behoort vanaf nu tot het verleden. Service aan cv-toestellen wordt met de Easy een stuk eenvoudiger en sneller. Je ontvangt direct een melding wanneer zich problemen voordoen met de cv-ketel, ook als je op dat moment niet thuis bent. Met een druk op de knop stuur je de foutmelding door naar de installateur. Deze ziet binnenkort op afstand wat er aan de hand is. Hiervoor heeft hij wel jouw toestemming nodig. De installateur kan vanaf begin 2014 met een speciale app de cv-ketel uitlezen, testen en indien nodig resetten. Of op afstand vaststellen welke onderdelen hij eventueel nodig heeft, zodat de storing op locatie sneller en efficiënter is op te lossen. Hierdoor zijn minder herhalingsbezoeken nodig.

De thermostaat is overal ter wereld te bedienen met de smartphone, tablet of pc. Kom je bijvoorbeeld eerder thuis van het werk, dan is het mogelijk om vanaf kantoor alvast de verwarming aan te zetten. De thermostaat bedienen via het touchscreen en de bijbehorende app is bijzonder eenvoudig.

Nieuwe functies
De komende maanden komen stapsgewijs nieuwe functies voor de Nefit Easy beschikbaar door middel van automatische updates. Ook is de Easy eind dit jaar op cv-ketels van andere fabrikanten aan te sluiten met behulp van een speciale adapter. Verder komen diverse in-app opties beschikbaar zoals een douchetimer, openhaardfunctie en weersafhankelijke regeling.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist