Jaga warmtewisselaar

Quatro Canal

Eén warmtewisselaar met vier aansluitingen vormt de basis van de nieuwe Quatro Canal van Jaga. Dit compacte toestel kan gelijktijdig fungeren als krachtige hoofdverwarming en als koelunit. Dat maakt de Quatro Canal bij uitstek geschikt voor kantoren, hotels en gebouwen waar gebruikers het binnenklimaat in de afzonderlijke ruimtes zelf willen regelen. De Quatro Canal werkt geruisloos, verbruikt tot 50% minder elektrische energie en is geschikt voor aansluiting op lage temperatuursystemen, zoals warmtepompen.Jaga's Quatro Canal regelt de volledige klimaatbeheersing op basis van twee gescheiden circuits in één warmtewisselaar. Vanuit deze warmtewisselaar zorgen twee aansluitingen voor verwarming en twee voor koeling. Deze hightech 4-pijps wisselaar en de tangentiële ventilator schakelen moeiteloos over van verwarmen naar koelen en omgekeerd. De gescheiden warmtewisselaars in combinatie met het 4-pijps systeem en de ruimteregeling zorgen ervoor dat de gebruikers in iedere ruimte kunnen profiteren van een optimaal klimaatcomfort. De Quatro Canal is speciaal ontwikkeld om een zeer hoge warmteafgifte te leveren en geschikt voor zowel natte als droge koelsystemen. Dankzij de vergrote diameter van de ventilatoren behaalt de Quatro Canal ook op lagere snelheden een relatief hoog luchtdebiet en functioneert het toestel met een laag geluidsniveau.

Minder energie
Jaga heeft de Quatro Canal uitgerust met de nieuwste EC-motoren. Hierdoor gebruikt het toestel tot de helft minder elektrische energie. Deze motor beschikt over 0-10 VDC aansturing en is ook via moderne domotica- of gebouwbeheersystemen regelbaar. De Quatro Canal wordt geleverd met een design rooster van aluminium of hout (eiken of beuken). Meerdere Quatro Canals zijn onderling in de lengterichting aan elkaar te koppelen, zodat ze één geheel vormen. Flexibele EPDM rubberhouders zwakken trillingen af en dempen het contactgeluid wanneer over de roosters gelopen wordt. Jaga levert het toestel standaard met vier rvs flexibele aansluitingen en een beschermplaat voor de installatie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist