Jaga vloerverwarming

Mini Canal Hybrid

Wil je het comfort van vloerverwarming, maar dan met een snelle reactietijd? Jaga komt met een nieuwe vorm van vloerverwarming met de Mini Canal Hybrid. Deze moderne variant van de convectorput wordt in de vloer geplaatst en verspreidt de warmte door de hele ruimte. Het systeem werkt supersnel en energiezuinig. Heb je thuis een warmtepomp? Dan kun je ook koelen.

Energie besparen
De Mini Canal Hybrid werkt volgens de Low-H₂O technologie van Jaga. Dit betekent dat de radiatoren 90 procent minder water bevatten dan traditionele radiatoren. Een kleine massa warmt sneller op dan een grotere massa en dus heeft de radiator minder tijd nodig om warmte af te geven. Daarnaast zorgt het systeem ervoor dat de warmte meteen aan de ruimte wordt doorgegeven en verwarmt hij niet eerst de zware stalen platen. Deze snelle en energiezuinige manier van verwarmen bespaart je ten opzichte van vloerverwarming 5 procent aan energie en ten opzichte van andere radiatoren zelfs 9 tot 16 procent.

Snelle reactietijd
De temperatuur kan in huis snel veranderen door bijvoorbeeld de zon of het gebruiken van de oven. De Mini Canal Hybrid reageert hier snel op. Is de gewenste temperatuur in de kamer bereikt, dan stopt de convectorput direct met verwarmen. Zo verwarm je niet onnodig door. In tegenstelling tot traditionele vloerverwarming kun je de temperatuur ook snel verhogen of verlagen. Wordt het te warm in de zomer? Dan kun je, mits je een warmtepomp hebt, ook koelen. Zo heb je altijd de juiste temperatuur in huis.

Aanpassen aan je interieur
De ondiepe convectorput kan heel eenvoudig in de vloer geplaatst worden. Daardoor heb je geen radiatoren in het zicht. Dit is ideaal voor grote glaswanden en openslaande deuren. Het enige wat nog opvalt is het afdekrooster. Deze kun je mooi aan je interieur aanpassen. Zo zijn er verschillende houtafwerkingen en moderne kleuren voor de roosters. Deze convectorput is dus niet alleen zuinig maar ook nog eens heel mooi!

Voorbereid op de toekomst
De stap naar een compleet energieneutrale woning is voor veel nog mensen groot. Daarom is het belangrijk om het in kleine stapjes te doen. Door te kiezen voor de Mini Canal Hybrid van Jaga bespaar je direct op je energiekosten en op de natuur. Je kunt je HR-ketel al op de laagste watertemperatuur laten werken. Wil je later overgaan op een warmtepomp? Dat kan op elk moment zonder iets te hoeven wijzigen of leidingen te verleggen. Zo ben je klaar voor een toekomst zonder CO2-uitstoot.


Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist