Jaga radiatoromkastingen

Dunes, Kirei en Glow

Dunes, Kirei en Glow zijn de inspirerende namen van de drie nieuwe omkastingen voor designradiator Vertiga van Jaga. De gefreesde panelen van Dunes verwijzen naar wervelende zandduinen in de woestijn. Kirei is het Japanse karakter voor ‘zuiver’ en van toepassing op het paneel dat geheel van natuurlijke grondstoffen is gemaakt. De zwarte of witte hoogglans afwerking van de Vertiga Glow weerkaatst de omliggende ruimte. Jaga heeft met de Vertiga een radiator ontwikkeld die niet alleen opvalt door design, maar ook fors energie bespaart en krachtig presteert.

Met de introductie van deze drie omkastingen breidt Jaga het assortiment uit met drie echte eyecatchers. De Vertiga past naadloos in de huidige moderne interieurs en lijkt aan de muur te zweven als een kunstwerk. Het artistieke paneel van de Vertiga Dunes is voorzien van een gefreesd lineair patroon dat extra diepte toevoegt aan het interieur. De lijnen verbeelden de luchtstromingen en luchtspiegelingen en zijn mede geïnspireerd op de schaduwwerking van opstuivend zand in woestijnduinen.

Organische omkasting
Kirei betekent ‘mooi’ en is tevens het niet-eetbare deel van de sojaplant. Het paneel is gemaakt van het materiaal dat vroeger na de soja-oogst verloren ging. Dankzij het gebruik van dit organische materiaal zijn geen twee omkastingen precies gelijk aan elkaar. De Vertiga Glow is een icoon van stijl en strakheid, waarbij de superhoogglans afwerking de diepgang heeft van pianolak. Eerder dit jaar heeft Jaga de Vertiga Primo geïntroduceerd. Dit paneel is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Standaard in wit of zandstraalgrijs leverbaar in soft touch en satijn mat en ook verkrijgbaar in dertig andere kleuren, waaronder navy, rood en bos groen.

Lage watertemperatuur
De Vertiga van Jaga is de eerste designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen bij superlage water-temperaturen. Ten opzichte van vloerverwarming of traditionele radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie. Bovendien is het apparaat voor een groot deel gemaakt uit recyclebare materialen. Daarmee levert Jaga het bewijs dat presteren op kracht en duurzaamheid uitstekend combineert met esthetische waarde. Hierdoor geldt de Vertiga als de nieuwe norm voor lage watertemperatuur designradiatoren voor warmtepompen en condenserende ketels. Meer technische informatie staat op www.jaga.nl.

Jaga Konvektco
Jaga Konvektco is als Nederlandse importeur verantwoordelijk voor de verkoop van ongeveer één derde deel van de totale productie van Jaga. Met 30 medewerkers adviseert en begeleidt Jaga Konvektco klanten bij de juiste keuze in de brede verwarmings-, koelings-, en ventilatieoplossingen. Een goed binnenklimaat, gebruikersgemak en comfort staan hierbij voorop.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist