Jaga radiatoren

Twine


Met de nieuwe radiator Twine van klimaatbeheersingsspecialist Jaga lijkt de ledenradiator weer  helemaal terug te zijn. De gestileerde, stoere vormgeving doet in alles denken aan oude generaties radiatoren. Juist die oorspronkelijke vormgeving  past perfect in bijvoorbeeld monumentale panden of sfeervolle lofts.  

De radiator combineert de nostalgische uitstraling van de ouderwetse ledenradiator met de geavanceerde, krachtige en energiezuinige techniek van de 21e eeuw. En verrassend genoeg blijkt deze modern-klassieke uitvoering ook prima tot zijn recht te komen in een strakke designomgeving. De vier verschillende hoogtematen (50, 90, 180 en 200 cm) bieden de mogelijkheid om de Twine zowel onder het raam als prominent tegen een wand te plaatsen. In tegenstelling tot bij zijn look-alike voorganger – de ouderwetse ledenradiator – is de keuze aan kleuren groot. De strakke,

verticale stralingsbuizen kunnen worden uitgevoerd in de meest uiteenlopende kleuren, naar keuze glanzend of mat. De overige onderdelen zijn leverbaar met een RVS- of aluminiumkleur.

 

Hoge warmteafgifte

De Twine is zeer geschikt voor lagetemperatuurverwarming (LTV), waarvoor bijvoorbeeld condensatieketels of warmtepompen kunnen worden gebruikt. Dankzij de innovatieve technieken van Jaga levert deze vorm van stoken een zeer hoge warmteafgifte op, zodat het ondanks de lage watertemperaturen gegarandeerd behaaglijk is in huis. Het technisch vernuft van de Twine houdt echter niet op bij het vermogen; het komt bijvoorbeeld ook terug in de vormgeving en werking van de design thermostaat.

Nog specialer is de volledige omkeerbaarheid van de radiator. Dankzij een ophangbeugel die helemaal rond zijn as kan draaien, kan de Twine op elke gewenste manier worden opgehangen en is hij zowel links, rechts, onder als boven aan te sluiten. Deze verdraaid ingenieuze eigenschap zorgt ervoor dat de LTV-radiator dus ook uitstekend geschikt kan zijn voor renovatieprojecten. En dat past weer heel goed bij het retro-uiterlijk.

 

Twine Piano


Kijk voor meer informatie op: www.theradiatorfactory.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist