Jaga ledenradiatoren

Finishing pinch

De ledenradiator is weer helemaal terug, maar dan wel in een moderne vormgeving. Klimaatbeheersingsspecialist Jaga geeft met de Pinch een stevige knipoog naar lang vervlogen tijden. De gestileerde, stoere vormgeving doet namelijk niet alleen denken aan oude generaties radiatoren, maar heeft van de zijkant ook iets weg van de sanseveria, een plant die weer helemaal ‘in' is. De ronde vormen in het midden monden smaller uit in een strakke rechthoek, zodat het met recht een radiator is met een bijzondere ‘finishing Pinch'.

De oorspronkelijke vormgeving van de Pinch past perfect in bijvoorbeeld monumentale panden of sfeervolle lofts. De radiator combineert de nostalgische uitstraling van de ouderwetse ledenradiator met de geavanceerde, krachtige en energiezuinige techniek van de 21e eeuw. Deze modern-klassieke uitvoering kan ook prima tot zijn recht komen in een strakke designomgeving. Door de vier verschillende hoogtematen (50, 90, 180 en 200 cm) kan de Pinch zowel onder het raam als tegen een wand worden geplaatst. Daarbij is er een ruime keuze aan kleuren. De verticale stralingsbuizen kunnen worden uitgevoerd in vele matte en glanzende kleuren. De collector en thermostaatknop zijn leverbaar met een RVS- of aluminiumkleur.

Hoge warmteafgifte
De Pinch is zeer geschikt voor lagetemperatuurverwarming (LTV), waarvoor bijvoorbeeld condensatieketels of warmtepompen kunnen worden gebruikt. Dankzij de innovatieve technieken van Jaga levert deze vorm van stoken een zeer hoge warmteafgifte op, zodat het ondanks de lage watertemperaturen gegarandeerd behaaglijk is in huis. Het technisch vernuft van de Pinch houdt echter niet op bij het vermogen; het komt bijvoorbeeld ook terug in de vormgeving en werking van de design thermostaat.
Heel bijzonder is de volledige omkeerbaarheid van de radiator. Omdat de ophangbeugel om zijn as kan draaien, is de Pinch aan iedere kant aan te sluiten. Dankzij deze verdraaid ingenieuze eigenschap is de LTV-radiator ook uitstekend geschikt voor renovatieprojecten. En dat past weer heel goed bij het retro-uiterlijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist