Jaga inbouwradiatoren

Mini Canal


Moeiteloos en razendsnel verwarmt hij elke ruimte. Met één druk op de knop en alleen wanneer het echt nodig is. De Mini Canal DBE van Jaga weet perfect met elke temperatuurwisseling om te gaan. Niet alleen zorgt deze inbouwradiator voor een korte opwarmtijd en een optimale comfortbeleving, maar ook voor een fikse energiebesparing.

 

 

Dankzij het Dynamic Boost Effect levert de Mini Canal DBE driemaal meer warmte dan een conventionele vloerinbouwoplossing. De slimme inbouwradiator biedt niet alleen hetzelfde rendement als veel grotere systemen, maar is ook nog 5x sneller! Dat komt bijvoorbeeld in het voor- en najaar of bij slecht weer in de zomer heel goed uit. Overdag is dan vaak nog te warm om de verwarming aan te zetten, maar ’s morgens en ‘s avonds is wat extra warmte juist wél nodig. De intelligente Mini Canal DBE vangt deze temperatuurschommelingen eenvoudig op, omdat hij snel opwarmt en weinig naverwarmt. De verwarmingsperiode is kort en als het moet, koelt het ook vlot weer af. 

 

Grote glasoppervlakken

Om die reden zijn ook grote glasoppervlakken geen enkel probleem voor de Mini Canal DBE. Want vlakbij grote ramen is het vaak veel kouder of warmer dan in de rest van de ruimte. De Mini Canal DBE weet ook met deze temperatuurverschillen prima raad en zorgt binnen ‘no time’ voor een evenwichtige en gelijkmatige comforttemperatuur. De Mini Canal DBE is niet alleen krachtig genoeg als hoofdverwarming, maar is ook een perfecte aanvulling op vloerverwarming. Die heeft nu eenmaal wat langer nodig om de gewenste temperatuur te bereiken. De combinatie van beide systemen geeft een ultiem warmtecomfort.

 

Minimale inbouwdiepte

De Mini Canal DBE staat voor maximale warmte, maar ook voor minimale inbouwdiepte. Er is al een Mini Canal DBE van 9 centimeter hoog. Daardoor is de inbouwradiator zeer geschikt voor etages en zwevende vloeren. Door de ruime roosterkeuze – oprolbaar of star, hout, roestvrijstaal of aluminium, - is er altijd een inbouwradiator die bij de vloer past.


Kijk voor meer informatie op: www.jaga.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist