Jaga designradiatoren

Heatwave in Moskou en Antwerpen


Dit najaar worden onder meer Moskou en Antwerpen getroffen door bijzondere hittegolven. Jaga, de specialist in verwarmings- en klimaatbeheersingsoplossingen, maakt namelijk deel uit van tentoonstellingen over Nederlands ontwerp, waarbij onder meer de designradiator Heatwave over het voetlicht wordt gebracht. Onder de respectievelijke motto’s ‘New Dutch Design’ en ‘Dutch Design Days’ zijn in beide wereldsteden Nederlandse bedrijven uit onder meer de creatieve industrie aanwezig om hun innovatieve kracht ten toon te spreiden en nieuwe markten aan te boren.

 

 

De Heatwave is als modulair op te bouwen designradiator een frivole tegenhanger van het traditionele verwarmingselement, zonder daarbij in te boeten op warmtecomfort. De vooraanstaande ontwerper Joris Laarman tekende voor de bijzondere vormgeving. Het barokke ontwerp is gemaakt van met glasvezel versterkt beton en aluminium, een combinatie die zich een verrassend goede warmtegeleider toont. Het modulaire systeem bestaat uit vier basiselementen die willekeurig gecombineerd kunnen worden, tot een maximum van in totaal zes modules. Daardoor kan de Heatwave bijvoorbeeld ook om de hoek krullen. Er zijn twee versies: één die gewoon op het centrale verwarmingssysteem kan worden aangesloten, en een elektrisch aluminiummodel.

 

Nederlands ontwerp

Jaga is een Belgische fabrikant, maar het feit dat Heatwave is ontworpen door de Nederlander Joris Laarman, zorgt in dit geval voor Nederlands ontwerp. Daarom maakt de Heatwave dan ook deel uit van de tentoonstelling New Dutch Design in Moskou, waar hedendaagse vormgeving van ongeveer 45 vooraanstaande Nederlandse ontwerpers is te zien. De tentoonstelling, die 2,5 week duurt, wordt op dinsdag 30 september geopend door staatssecretaris Frank Heemskerk van Economische Zaken.

 

Een maand later is het de beurt aan Antwerpen. Op verzoek van de economische afdeling van de Nederlandse ambassade in België vindt daar op 29, 30 en 31 oktober de manifestatie ‘Dutch Design Days’ plaats. In het centrum van Antwerpen is er een tentoonstelling van Nederlands ontwerp. Naast de Heatwave van Jaga zijn er overigens onder meer de sportwagens van Spyker te zien.


Kijk voor meer informatie op: www.jaga.be

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist