Jaga designradiator

Vertiga

Met de nieuwe Vertiga heeft Jaga een verticale radiator ontwikkeld met opvallend design, die fors energie bespaart en krachtig presteert. Zijn hoog vermogen bij superlage watertemperaturen scheelt tot 30% energie. Dit voorjaar introduceert Jaga de Vertiga Primo, na de zomer drie designkasten.

De Vertiga is de eerste verticale designradiator die krachtig presteert door warmtedistributie over de volledige hoogte van het toestel. Hij warmt 9x sneller op dan vergelijkbare radiatoren en levert een hoog vermogen. Ten opzichte van vloerverwarming of volautomatische radiatoren met watertemperatuurdetectie bespaart de Vertiga tot 30% energie. De Vertiga Primo is milieuvriendelijk gelakt met krasvaste UV-bestendige poedercoating. Standaard in wit of zandstraalgrijs leverbaar in soft touch en satijn mat en in 30 andere kleuren als extra optie. Later dit jaar is Vertiga leverbaar in nog meer materiaal- en designkeuzes. 

Hoog vermogen
Twee dynamische warmtewisselaars met zijdelingse luchtstroom halen een ultrahoog vermogen met superlage watertemperaturen. Het lichte gewicht en de ultrageleidende materialen maken de Vertiga goed regelbaar en zuinig met energie. Bovendien is hij geschikt voor aansluiting op systemen voor duurzame energie, zoals zonne-of geothermische energie. Het apparaat is voor een groot deel gemaakt uit recyclebare materialen, dat spaart het milieu.

Uitgekiende technologie
De Vertiga bestaat uit een volledig voorgemonteerde cassette, die eenvoudig is te installeren. Hij bevat geluidloze boosters en geluidsisolatie voor een fluisterstille werking. De twee corrosievrije Low-H₂O warmtewisselaars zijn in koper/aluminium uitgevoerd. Hij beschikt tevens over verborgen verticale designroosters die de warme lucht de kamer in richten over de gehele hoogte. Standaard is de bediening met warmwaterdetectie, optioneel met 3-standenregeling.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist