Instamat verwarming

Zo mooi kan warmte zijn!

Of je nu gaat voor modern, industrieel of landelijk: de (elektrische) designradiatoren van Instamat kun je helemaal laten aansluiten bij jouw woonstijl. Nieuw in het assortiment is bijvoorbeeld de MAAN, een prachtig designobject!

Designradiatoren zijn er in alle soorten en maten, maar de MAAN van Instamat springt er wel uit. Deze fraaie creatie van de bekende designer Peter Rankin is een waar kunstwerk die het licht door het bolvormige oppervlak op een bijzondere manier laat reflecteren. Het is een echte eyecatcher en combineert behaaglijke warmte met een gevoel van luxe en comfort. De MAAN (Ø 73 cm.) is verkrijgbaar in vele kleuren, waaronder geborsteld chroom en verguld. Indien een ruimte al is voorzien van een verwarming, bijvoorbeeld via vloerverwarming, dan is deze elektrische radiator ook prima geschikt als bijverwarming. Optioneel is een stijlvolle handdoekbeugel verkrijgbaar bij de MAAN.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist