Instamat design radiatoren

aangenaam en mooi

In een nieuwe of gerenoveerde badkamer hoort een designradiator. Een mooie, moderne warmtebron die ook nog eens heel praktisch de handdoek voorverwarmd of droogt. Maar met de uitgebreide keuze in designradiatoren is het zonde om alleen de badkamer van zo’n mooie verwarming te voorzien. Elke ruimte verdient een designradiator.

 

Aangenaam en mooi
De verwarmingsplaat in de woonkamer wordt meestal maar een beetje weggemoffeld onder de vensterbank en liefst nog helemaal weggewerkt achter een radiatorombouw. Gevolg: ruimteverlies en – nog erger – verminderde warmteafgifte. Terwijl warmte behalve aangenaam ook heel mooi kan zijn. Dat bewijst Instamat met zijn enorme collectie aan designradiatoren die gezien mogen worden.

Schilderij boven de bank
Er zijn zelfs modellen die niet zouden misstaan als ‘schilderij’ boven de bank, bijvoorbeeld radiator Scudi. Deze wordt gekenmerkt door drie gebolde panelen die speels met elkaar verbonden zijn, waardoor het design tot leven komt. Deze creatie van Massimo Iosa Ghini is leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering. De aansluitingen zijn volledig aan het zicht onttrokken door de plaatsing aan de achterzijde van de radiator. De wandconsoles zijn in de kleur van de radiator en worden standaard meegeleverd. Standaard wordt de Scudi geleverd in sanitairwit, maar levering in andere kleuren is mogelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist