HSK designradiator

Retango

Elke badkamer heeft een radiator nodig – optisch soms onaantrekkelijk en puur doelmatig, zitten de lompe radiatoren vaak in de weg bij het ontwerpen van de ruimte. HSK Duschkabinenbau heeft met de innovatieve infrarood designradiator Retango een bijzonder aantrekkelijk alternatief in het assortiment. Met zijn supervlak design en tijdloze vormgeving wordt de geheel elektrische radiator een ruimtebesparende blikvanger in de badkamer. Ook qua functie overtuigt de Retango: een dubbele verwarmingstechnologie en een optionele regelaar op afstand, garanderen een eenvoudige bediening en het hoogste gebruiksgemak.

Het design van de infrarood designradiator Retango harmonieert in het interieur van iedere badkamer en is bovendien ruimtebesparend door de uiterst vlakke constructie. De Retango verspreidt niet alleen snel en betrouwbaar warmte, maar is tevens een optische verrijking voor elke badkamer. Daarvan was ook de jury van de Red Dot Award overtuigd, die de elektrische designradiator het internationaal begeerde kwaliteitskeurmerk voor goede vormgeving toekende.

Er kan worden gekozen uit een metalen of een glazen variant. Bij de metalen uitvoering kan uit een modern kleurenpalet worden gekozen. De Retango is standaard in wit en grafietzwart verkrijgbaar en in de modieuze speciale kleuren antraciet, parelgrijs en zandsteen. Zo is er voor elke badkamer en elke smaak een passende en chique oplossing.

Dubbele verwarmingstechnologie garandeert behaaglijke warmte
Technisch valt de elektrische infrarood radiator op door zijn innovatieve dubbele verwarmingstechnologie: hierbij verwarmt het bovenste gedeelte van de radiator met een temperatuur van maximaal 95 °C. Het gedeelte achter de handdoekhouder bereikt maximaal 65 °C en verwarmt zo de handdoeken veilig op de perfecte temperatuur. De Retango verwarmt bijzonder snel dankzij stralingswarmte: in minder dan vijf minuten bereikt hij de volledige warmteafgifte – en dat helemaal zonder storende geluiden.

De juiste grootte voor elke badkamer
Of het nu een grote of kleine badkamer is: dankzij de diverse afmetingen is er in elke badkamer een geschikte plek voor de Retango-designradiator. Hij is verkrijgbaar in de uitvoeringen 600 x 1200 mm (550 watt), 600 x 1500 mm (660 watt) en 600 x 1800 mm (850 watt). Afhankelijk van de hoogte van het model kunnen optioneel tot maximaal drie handdoekhouders worden geplaatst. De aan één kant open en van chroom gemaakte handdoekhouders zijn verkrijgbaar in twee breedtes (430 mm of 550 mm) en kunnen aan één kant of afwisselend worden bevestigd.

Individuele programmering van gebruikstijden
Onderscheidend is de optionele afstandsbediening, waarmee de infrarood designradiator comfortabel kan worden geregeld en geprogrammeerd. Er wordt hierbij onderscheid gemaakt tussen hoofd- en bij gebruikstijden. Zo kunnen individuele gebruikstijden van de badkamer zonder problemen worden ingesteld. De afstandsbediening met radiografische ontvanger is naar keuze verkrijgbaar in een variant voor het stopcontact of als opbouwontvanger voor de wand, in de kleur wit. De afstandsbedieningssets voldoen bovendien aan de Ecodesign-richtlijn die het verbeteren van de milieuvriendelijkheid van energieverbruiksrelevante producten tot doel heeft waarbij de gehele levenscyclus in aanmerking wordt genomen. De Retango voldoet dus ook aan de hoogste maatschappelijke en economische vereisten en helpt bij het effectief besparen op energiekosten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist