Een nieuwe CV ketel aanschaffen

Waar moet je op letten?

Waarschijnlijk staan we er niet altijd bij stil, maar we kunnen niet zonder een goede CV ketel. We vinden het heel normaal dat er direct warm water uit de douchekraan komt en als het wat kouder wordt, zetten we onze thermostaat een graadje hoger. Op het moment dat je CV ketel aan vervanging toe is, is het raadzaam je goed te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Een ketel gaat namelijk 15 tot 20 jaar mee.

Wanneer is een CV ketel aan vervanging toe?
Er zijn verschillende signalen die er op kunnen duiden dat je CV ketel zijn langste tijd gehad heeft. Maakt je ketel tikkende of brommende geluiden? Valt hij regelmatig uit of moet hij gereset worden? Lekt hij? Wordt het water tijdens het douchen spontaan koud? Dit zijn tekenen dat het tijd wordt voor een nieuwe CV Ketel. Het is verstandig om een CV ketel van CVkoopjes te bekijken. Je vindt alle varianten, merken en prijsklassen op een rijtje.

Waar moet je op letten bij de aanschaf?
Een CV ketel moet vooral doen waar hij voor bedoeld is: warmte en comfort bieden. Het vermogen van een CV ketel wordt uitgedrukt in kilowatt. Een normaal huishouden met een normaal gebruik heeft voldoende 24 kW tot 28kW. Het spreekt voor zich dat dit vermogen hoger wordt bij een ligbad en meer kubieke meters. Ook de CW-klasse is belangrijk. Hier mee wordt het aantal liters water dat de CV ketel per minuut afgeeft, uitgedrukt. Hoe hoger de waarde, hoe meer liters water, hoe hoger het comfort. Het is verstandig om een CV ketel met boiler aan te schaffen. De boiler geeft direct warm water af, zodat je niet hoeft te wachten. Bovendien is dit goed voor het milieu, doordat er geen koud water ongebruikt weg gespoeld wordt.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist