Een gekleurde radiator

dé finishing touch in huis

Kleur is doorslaggevend in het interieur. Bij het inrichten van een woning kies je bewust voor bepaalde kleuren en materialen. Je stemt de muren, meubels en accessoires op elkaar af, maar waarom kies je dan voor een standaard witte radiator? Met de gekleurde radiatoren van Jaga zorg je ervoor dat jouw radiator dé finishing touch is in huis. Jaga introduceert deze maand drie nieuwe kleurenconcepten die perfect passen in de huidige en toekomstige interieurtrends

Off-black
Zwart is hét nieuwe wit in interieurs. De hoogglans witte keukens en badkamers maken plaats voor matzwart. En waren zwarte muren vroeger taboe? Nu vormen donkere muren hét statement in je huis. Maar daarbij past geen witte radiator. Jaga heeft daarom de kleur Off-black toegevoegd als nieuwe standaardkleur, naast Verkeerswit en Zandstraalgrijs. De zwarte kleur past prachtig in zowel een industrieel als een chic interieur.

Drie kleurgroepen
Met ruim 50 bestaande en nieuwe kleuren heeft Jaga een nieuwe kleurenkaart gemaakt, verdeeld in drie groepen. ‘Subtle & discrete’ bevat een selectie van neutrale tinten die radiatoren subtiel laten opgaan in het interieur. Op zoek naar iets gedurfder? De kleurgroep ‘Colours of nature’ is een verzameling van zestien nieuwe kleuren, van zachte pasteltinten tot donkere aardse kleuren. Tot slot is er een kleurgroep met tien metal lookalikes - ‘Precious metals’ - die perfect combineren met de trends in kranen, verlichting en badkameraccessoires.

Energiezuinig 
Naast het mooie design maak je met de radiatoren van Jaga ook een slimme keuze voor je portemonnee. Alle radiatoren maken gebruik van de Low-H2O techniek, waardoor ze op lagere watertemperaturen kunnen verwarmen. Je bespaart daarmee direct op je energie. Ook als je geen gebruik maakt van een warmtepomp. Met Low-H2O radiatoren van Jaga bespaar je al snel 5% t.o.v. vloerverwarming zelfs 9 tot 16% t.o.v. paneelradiatoren. Dat is mooi meegenomen met de stijgende energieprijzen.

Bijna alle Low-H2O radiatoren en roosters van Jaga zijn verkrijgbaar in de nieuwe kleuren, zoals de populaire Strada radiator. Laat je inspireren door de verschillende mogelijkheden en durf verder te kijken dan die standaard witte radiator.

Over Jaga  
Al 60 jaar levert Jaga Climate Designers binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij zet het bedrijf vol in op innovatieve duurzame ontwikkelingen als het gaat om koelen, verwarmen en ventileren van gebouwen en woningen. Jaga-medewerkers zijn echte Climate Designers; zij voelen de urgentie om producten te ontwikkelen die niet alleen het binnenklimaat, maar óók het buitenklimaat ten goede komen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist