Degree-n Nano Infraroodpanelen

Duurzaam en stylish verwarmen

 

Door baanbrekende technieken met Nano Infrarood is verwarming met gas vanaf nu verleden tijd. Verduurzaming en vernieuwen van energiegebruik op verwarmingsgebied wint steeds meer terrein, zowel bij de consument als de politiek. In een zoektocht naar energiezuinigere oplossingen ontwikkelde innovatiebedrijf Degree-n een vernieuwde manier van verwarmen die duurzamer is, voordelig in aanschaf en ook tot 60% op de energiekosten bespaart: Nano Infrarood warmtepanelen. De ontwerpers hebben hierbij sterk oog voor design: de panelen zijn een stuk stijlvoller dan een radiator. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, passen de panelen in elk interieur. Er is bovendien een speciale spiegelvariant én je kunt de panelen personaliseren door een foto, logo of schildering.

Nano Infrarood verwarming
Verwarmen met Nano Infrarood klinkt misschien nog ietwat onwennig, maar is een duurzaam verwarmingsalternatief. Het beïnvloedt de gezondheid van de mens positief (reuma, astma, allergieën en verlicht spier- en gewrichtspijn). Hoe het werkt? Infraroodstraling verwarmt geen lucht, maar datgeen dat massa heeft zoals muren en stoelen maar ook mensen zelf. Het is vergelijkbaar met zonlicht maar dan zonder de schadelijke straling. De Nano Infrarood technologie zorgt voor gelijkmatige temperatuurverdeling van de ruimte. Een bijkomend voordeel van het niet gebruiken van gas is dat er geen schadelijke uitstootgassen worden geproduceerd en er geen kans is op koolmonoxidevergiftiging. Nano Infraroodtechniek maakt eveneens een duurzame warm waterunit mogelijk, die water verwarmt zonder onnodige verspilling van schoon drinkwater.

Passend voor elke ruimte
Van woningen tot receptieplek, van kantoorcomplex tot boot, en van ziekenhuis tot zwembad, overal kunnen warmtepanelen worden ingezet. De panelen zijn ruimtebesparend doordat ze gemakkelijk kunnen worden opgehangen aan muren en plafonds en zijn zeer eenvoudig te installeren. Het design kan persoonlijk gekozen worden waardoor de warmtepanelen passen in ieder interieur. Er is keuze uit warmtepanelen in verschillende grootte, kleur en wattage, een spiegel en diverse soorten terrasverwarming.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist