De verwarming een graadje hoger

Eeb klik op de telefoon

Een warm huis is een fijn huis, een huis waar je je thuis voelt en waar je graag bent. Om een verwarming in te stellen hoef je vanaf nu niet meer uit je luie stoel te komen, laat staan thuis te zijn. De eTwist thermostaat en bijbehorende gratis app van Remeha maken het je nog gemakkelijker om de verwarming in een handomdraai vanaf elke locatie en op elk gewenst moment te regelen. Geen smartphone? Geen probleem. Deze slimme thermostaat is naast mobiel ook handmatig te bedienen.Eenvoudig in gebruik De wensen en behoeften van de gebruiker staan centraal bij deze moderne thermostaat. Het menu is gemakkelijk te bedienen met een groot kleurendisplay en slechts één draai-/drukknop. Het is zo overzichtelijk vormgegeven dat het lezen van de handleiding eigenlijk overbodig is.

Verwarming instellen waar en wanneer je wilt Door de ingebouwde WiFi-module en de daaraan gekoppelde gratis eTwist app kan de temperatuur op elke gewenste plek of moment ingesteld worden. Gewoon lekker lui vanaf de bank of vanaf het werk voordat je naar huis gaat.

Eenvoudige klokprogramma’s voor cv en warm water De eTwist beschikt over eenvoudige klokprogramma’s, die via de app én op de thermostaat in te stellen zijn. Voor de verwarming heeft de gebruiker keuze uit drie klokprogramma’s. Er kunnen meerdere klokprogramma’s tegelijkertijd worden ingesteld.

Daarnaast beschikt de eTwist over een warmwaterprogramma met drie standen; het klokprogramma biedt warm water op gezette tijden, het altijd comfort programma geeft voortdurend warm water en het eco programma is energiezuiniger, hiermee wacht je iets langer op het warme water.

Gekoppeld aan buitensensor Wanneer de eTwist is gekoppeld aan een buitensensor, kan de thermostaat weersafhankelijk ingesteld worden. Als een vooraf ingestelde buitentemperatuur wordt bereikt, wordt een geselecteerd programma automatisch gestart.

In één oogopslag inzicht in het verbruik Weten hoeveel gas er is verbruikt voor verwarming of voor warm water? De eTwist laat in één oogopslag zien wat het verbruik is, zowel in kWh als kosten. Ook is het mogelijk om de waterdruk af te lezen, indien de cv-ketel dit ondersteunt.

Één app voor meerdere thermostaten De eTwist beperkt zich niet tot één thermostaat. In de app switch je gemakkelijk tussen meerdere thermostaten. Ook een eventueel vakantiehuis is dus op afstand te bedienen.

Meerdere gebruikers Één of meerdere gebruikers kunnen toegang krijgen tot de eTwist app. Afhankelijk van de gezinssamenstelling kun je ervoor kiezen om de personen die vaak thuis zijn de app te laten gebruiken.

Alert op storingen en updates Een eventuele ketelstoring wordt middels een storingscode op de eTwist thermostaat weergegeven en via de app als melding doorgegeven. Zo weet je meteen dat er iets aan de hand is en hoe dit verholpen kan worden. Tevens is de eTwist op afstand te updaten. Zo kan Remeha problemen oplossen en nieuwe functionaliteiten toevoegen. Op deze wijze blijft de eTwist constant in ontwikkeling om bij te dragen aan een warm en fijn huis.

De nieuwe thermostaat is toepasbaar op alle ketels uit het Remeha assortiment en op alle andere cv-ketels met het OpenTherm-protocol. De eTwist app is beschikbaar voor elk type smartphone of tablet met iOS of Android. Later dit jaar is de app ook beschikbaar voor Windows.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist