De Longhi verwarming

HCM2020

Als Koning winter regeert kan het zijn dat de centrale verwarming niet krachtig genoeg is om bij aanhoudende koude buitentemperaturen de temperatuur binnen op het gewenste niveau te krijgen. Om de ruimte toch snel op een comfortabel en behaaglijke temperatuur te brengen introduceert De'Longhi een nieuwe kleine convector, de HCM2020.

Als het over bijverwarming gaat, is De'Longhi een specialist. Al meer dan 35 jaar ontwikkelt en produceert de Italiaanse fabrikant toestellen die van pas komen wanneer de buitentemperatuur een duik neemt.

Het apparaat is zeer geschikt als aanvullende verwarming in een kinderkamer, speelkamer, veranda, kantoor, caravan, vakantiehuisje, studentenkamer,.....kortom overal waar extra warmte welkom is.

De compacte HCM2020 is een krachtpatser want met een vermogen van 2000 wat heeft hij ruimtes tot 60m3 snel verwarmd. Natuurlijk kan de gebruiker met een regelbare thermostaat de temperatuur al naar behoefte instellen.

De convectorkachel kan vrijstaand in de ruimte worden geplaatst of aan de muur bevestigd. Hij is uitgerust met handvaten zodat de verwarming gemakkelijk kan worden verplaatst.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist