DAS Radiatoren

Harmonische badkamersfeer

Luca Sanitair heeft een tweetal nieuwe radiatoren in het assortiment. De modellen Amon en Square van het Italiaanse designmerk DAS uit Milaan. De buizen van de radiatoren creëren een dynamisch effect dat zowel elegant als praktisch is. De DAS radiatoren brengen een harmonische sfeer in uw badkamer door de perfecte kwaliteit en afwerking.De DAS radiatoren worden exclusief geleverd door Luca Sanitair via geselecteerde showrooms en zijn niet via internet verkrijgbaar. Meer informatie op www.lucasanitair.com/merken.

Twee compleet nieuwe modellen
Het nieuwe model DAS radiator Amon is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes: 750, 1200 en 1800 mm., met een breedte variërend van 400 - 600 mm. en met vierkante buizen van 2 x 2 cm. De radiatoren hebben elk 1, 2 of 4 tussenruimtes waar u gemakkelijk uw handdoeken op kunt hangen om ze te laten drogen. Zoals alle DAS Radiatoren is ook het model Amon verticaal te plaatsen, met als bijzonder detail dat de ophanghaken eveneens vierkant zijn. De radiatoren zijn in verschillende materialen en kleuren te verkrijgen, namelijk in chroom, mat, in alle RAL en metallic kleuren.

Niet alleen het model Amon is nieuw, maar ook het model Square. De Square heeft een robuuster en stoerder uiterlijk met een buiten-kader van buizen van 4x2 cm., verkrijgbaar in 4 hoogtes, namelijk 810, 1200, 1500 & 18000 mm. en met een breedte variërend van 400 - 600 mm.

Hoogwaardig Italiaans design
De hoogwaardige radiatoren zijn ontworpen door ontwerper Marco Poletti en worden in Milaan geproduceerd. Op alle radiatoren van DAS wordt een garantie van 10 jaar gegeven!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist