Danfoss topthermostaten

iving by Danfoss

Danfoss Heating Solutions uit Schiedam introduceert een nieuwe collectie topthermostaten: living by Danfoss. De drie thermostaten living design®, living eco® en living connect® met Danfoss Link™ CC vervangen elke oude radiatorthermostaat tegen een kleine investering door een energiezuinig alternatief. De permanente energiebesparing kan oplopen tot 23% ten opzichte van oudere regelelementen en zelfs tot 46% ten opzichte van handbediende radiatorkranen – en dat in een professioneel fraai design dat overal op zijn plaats is. Optimaal woon- en werkcomfort dus tegen blijvend lagere verwarmingskosten. Danfoss biedt met de drie topthermostaten voor ieder budget een passende oplossing.

Niet langer energie verspillen, simpelweg door een verouderde radiatorthermostaat te vervangen door een living by Danfoss-thermostaat. Óf door zo'n zelfde thermostaat in nieuwbouw toe te passen. Een installateur heeft er niet meer dan dertig seconden voor nodig. Het resultaat: tegen een kleine investering in geld en tijd in één klap optimaal woon- en werkcomfort. Dag en nacht. Plus de ervaring van een thermostaat die ook is ontwikkeld met oog voor design. Sterker: de living by Danfoss-thermostaten zijn recent onderscheiden met de prestigieuze red dot design award.

De living by Danfoss-lijn bestaat uit drie eenvoudig instelbare topthermostaten en biedt voor elk budget en iedere wens een oplossing.

living design®
Een blikvanger in elke ruimte: de designthermostaat met ingebouwde voeler en vorstbeveiliging. Verkrijgbaar vanaf euro 29,-.

living eco®
De met tiptoetsen programmeerbare, gebruiksvriendelijke elektronische thermostaat voor eenvoudige energie- en kostenbesparing. Inclusief 'open raam'- en zomerfunctie. Verkrijgbaar vanaf euro 62,50.

living connect® en Danfoss Link™ CC
Thermostaat én centraal regelpunt met kleurentouchscreen. Zo regelt u draadloos en zonder gedoe vanuit één regelpunt het ideale leefklimaat in elke ruimte in huis. En: Danfoss Link werkt ook samen met vloerverwarming en elektrische apparaten. Prijs: 7 stuks living connect® in combinatie met de Danfoss Link™CC circa euro 1015,- (afhankelijk van specifieke wensen).

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist