Daikin warmtepomp

Altherma 3

De warmtepomp van de Daikin Altherma 3 maakt optimaal gebruik van de buitenlucht als hernieuwbare energiebron. Dit is dé eerste lucht/water warmtepomp, waarin het nieuwe koudemiddel R-32* wordt gebruikt. Hij verwarmt uw huis en zorgt voor de warmtapwaterproductie, terwijl de CO2 -uitstoot tot een minimum wordt beperkt. * R-32 heeft het laagste Global Warming Potential (GWP) van alle koudemiddelen: slechts 32% in vergelijking met de huidige koudemiddelen.

Topprestaties
Daikin Altherma 3 wordt aangestuurd door Bluevolution, een technologie die Daikin zelf heeft ontwikkeld voor een geoptimaliseerde en geheel nieuwe compressortechnologie en het koudemiddel R-32. Het energieverbruik vermindert dankzij de topprestaties van onze warmtepomp met het hoogste energielabel: A+++* . Bovendien is de Daikin Altherma 3 bekroond met de Europese certificering HP Keymark

De kunst van het bedienen
U zult merken dat de nieuwe gebruikersinterface heel intuïtief in het gebruik is. Zodra onze MMI-regeling is ingesteld, geeft hij de verwarmings- en warmtapwaterbedrijfstoestand van de Daikin Altherma 3 aan en bevestigt zo dat u over het gewenste comfort beschikt! Tevens toont het Daikin Eye de realtime status van uw verwarmingssysteem. Blauw is goed, als het rood wordt, is er een fout opgetreden. Natuurlijk is een dagelijkse instelling via een app ook mogelijk! Meld u aan op de standbyme.daikin.nl website voor het registreren en het verlengen van de standaard garantie van uw installatie voor uw comfort, het gehele jaar door.

Vernieuwd design
In uw leefruimte draait het om de verwarmingsoplossing. De Daikin Altherma 3 heeft een compleet nieuw uiterlijk, zodat hij nog minder opvalt.

Past overal
Het vloermodel bevat een geïntegreerde warmtapwatertank van 180 of 230 liter, terwijl het vloeroppervlak klein blijft met 60 x 60 cm. Het vloermodel past in de meeste woningen. Mocht de installatieruimte dat vereisen, is er een gelijkwaardig wandmodel verkrijgbaar. Doordat de warmtapwatertank een apart onderdeel is, is de opstelling flexibel. De Daikin Altherma 3 is volledig opnieuw ontworpen, waardoor de installateur minder tijd nodig heeft voor een snelle en eenvoudig uit te voeren installatie en een ongecompliceerd onderhoud. Bovendien kan hij op eenvoudige wijze op het buitendeel, het toppunt van compactheid, worden aangesloten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Verwarming?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist