Verbouwen?

Deze moderne items mogen niet in jouw keuken ontbreken

De must have items voor jouw nieuwe keuken
Ga je binnenkort de keuken verbouwen? Dan is het zeker aan te raden om jouw keuken van de meest moderne items te voorzien, zoals de Quooker kraan. Door jouw keuken te moderniseren, kan deze weer een lange tijd mee. In dit artikel vertellen wij je welke moderne keukenapparatuur je in jouw keuken kunt verbouwen en welke losstaande moderne items zeker niet in jouw keuken mogen ontbreken. Lees snel verder voor meer informatie.

Kokend waterkraan
Een kokend waterkraan mag zeker niet in jouw nieuwe moderne keuken ontbreken. Deze speciale kraan kan direct zorgen voor kokend, koel bruisend en gefilterd water. Dit 24 uur per dag en uit slechts een spuitmond. Hierdoor wordt een waterkoker overbodig. Door een kokend waterkraan te gebruiken, win je dus ook tijd, omdat je direct heet water of bruisend water hebt. Zo kun je meteen thee zetten of groente aan de kook brengen. Kijk ook eens op
Vervangingsmarkt.nl voor meer informatie.

Airfryer
Ook de airfryer is helemaal van nu en onmisbaar in de keuken. Het is vele malen gezonder dan een friteuse en je hebt er ook geen frituurvet meer voor nodig. De airfryer is snel voorverwarmd en je kunt er niet alleen patat of snacks mee maken, maar nog veel meer. Een groot voordeel is dat je ook geen last meer hebt van stank in huis en de airfryer na afloop eenvoudig schoon te maken is.

Combi oven
Bij het verbouwen van je keuken, is het zeker goed om eens na te denken of je een combi oven kunt inbouwen. Bij een combi oven zijn zowel de magnetron als de oven samengevoegd, waardoor je ruimte bespaart in je keuken. Ook is deze een stuk goedkoper dan wanneer je apart een oven en magnetron aanschaft. Een voordeel is tevens dat veel combi ovens de oven- en magnetronfuncties gelijktijdig combineren.

Slow cooker
Een slow cooker mag zeker niet in jouw keuken ontbreken. Dit is ook wel een speciale pan waarbij een maaltijd onder een lage constante temperatuur langdurig kookt. Zo zal de maaltijd traag garen en zal je nog meer profiteren van de lekkere smaken. Een slow cooker is ideaal als je een stoofpotje wilt maken of soepen of sauzen gaat maken.

Weet jij al wat je in jouw nieuwe keuken wilt hebben? Bekijk eens of bovenstaande opties iets voor jouw moderne keuken zijn. Wij wensen je veel succes met het creëren van een nieuwe en moderne keuken!
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist