Verbouwen tijdens jouw staycation?

Dit heb je nodig

Wil je je huis verbouwen tijdens je staycation? Ga je je huis verbouwen, dan kun je dit niet zomaar even doen. Er zijn namelijk diverse dingen die je nodig hebt bij het verbouwen van je huis, zoals bijvoorbeeld een tuinafval container. Wij zochten uit waar je zeker aan moet denken bij het verbouwen van je tuin tijdens je staycation. Lees snel verder voor meer informatie en ga aan de slag met onze tips.

Een grote puincontainer
Ga je verbouwen tijdens je staycation, dan is het goed om te denken aan een puincontainer. Bij een verbouwing zal er namelijk een flinke berg afval ontstaan. Dit kun je niet zomaar in vuilniszakken doen en wegbrengen. Het beste kun je een grote puincontainer huren waar je alles tijdelijk in kunt weggooien.

Afdekplastic
Wil je jouw meubels tijdens de verbouwing laten staan? Dan mag je afdekplastic zeker niet vergeten. Je kunt hiermee jouw meubilair beschermen tegen beschadigingen, stof en vuil. Ook de vloer kun je hiermee beschermen. Mocht je nog grote oude doeken hebben, dan kun je deze ook gebruiken voor het afdekken van je meubels.

Stevige steigers
Wil je jouw huis een grote make-over geven? Een gewone ladder zal dan niet volstaan. Het beste kun je er dan ook voor zorgen dat je een of meerdere stevige steigers hebt. Kies voor een compacte kamersteiger of ga voor een rolsteiger. Moet je de steigers veel verplaatsen, dan kan een steigeraanhanger kopen zeker een goede optie zijn. Zo kun je de steigers veilig en eenvoudig verplaatsen.

Genoeg gereedschap
Zorg ervoor dat je genoeg gereedschap hebt, want zonder voldoende gereedschap kun je onmogelijk verbouwen. Denk hierbij aan basisgereedschap, zoals schroevendraaiers, hamers, zagen, tangen, een mes en een steeksleutel set. Ook elektrisch gereedschap mag niet ontbreken, zoals een boor, schuurmachine, multitool, zaagmachine en een elektrische schroevendraaier. Om de juiste metingen te maken, dien je ook een rolmeter, waterpas en een lasermeter te hebben.

Veiligheidskleding
Ga je klussen, dan moet je dit zeker niet in je beste kleding doen. Trek echter ook niet zomaar oude kleding aan, maar ga voor een veilige werkoutfit. Schaf een werkpak of overall aan, ga voor veilige werkschoenen, handschoenen en eventueel een helm. Vergeet ook niet een beschermende bril, gehoorbeschermers en een gereedschapsgordel te dragen. Zo ben je optimaal beschermd.

Wij wensen je veel succes met het verbouwen van je woning tijdens je staycation. 
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist