Velux dakramen

Voor een moderne, strakke afwerking

Na het monteren van een VELUX dakraam vormt de aftimmering de finishing touch. Voor een moderne, strakke afwerking die perfect past bij de witte dakramen van de nieuwe generatie, introduceert de VELUX Groep nu een speciaal stud-profiel.

Om de nieuwe generatie VELUX dakramen ook op een modernere manier af te kunnen werken is de nieuwe kit voor interieurafwerking type LSG ontwikkeld. De innovatieve oplossing bestaat uit metalen stud-profielen die eenvoudig en op maat tegen de interieurzijde van het dakraam en het dakbeschot kunnen worden gemonteerd. De profielen bieden de ideale basis om het dakraam vervolgens af te werken met gipsplaten en strak af te stucen. Daarnaast zorgt deze interieurafwerking voor een horizontale afwerking aan de bovenzijde en een verticale afwerking aan de onderzijde, wat zorgt voor meer lichtinval en wat meer ruimte rondom het dakraam oplevert.

Renovatie en nieuwbouw
Het flexibele stalen frame is aan te passen op vrijwel iedere dakhelling en dakdikte en kan prima worden toegepast in zowel de nieuwbouw als bij renovaties. Als het dak tijdens een renovatie nageisoleerd wordt en vervolgens met gipsplaten wordt afgewerkt, dan zijn de metalen stud-profielen zeer geschikt om de gipsafwerking eenvoudig rond het dakraam te verwerken en naderhand te stucen. Vergeleken met een op maat gemaakte constructie bespaart de kit dus veel tijd.

Geen koudebruggen
Ook als er een houten interieurafwerking wordt gerealiseerd zijn de stud-profielen toepasbaar. Waar doorgaans een haakse afwerking tegen het VELUX dakraam wordt aangebracht, biedt deze manier van afwerken de mogelijkheid om de boven- en onderzijde eenvoudig horizontaal en verticaal af te werken. Hierbij blijft ook nog eens voldoende ruimte over om rondom het dakraam isolatiemateriaal aan te brengen en hiermee de totale isolatiewaarde van de dakramen naar een nog hoger niveau te brengen. Met de dampremmende folie die standaard wordt meegeleverd, kan bij goed geïsoleerde daken de doorbroken dakfolie rondom het dakraam weer eenvoudig worden hersteld.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist