Velux dakramen

Wederom hoge waardering

Voor het vierde achtereenvolgende jaar zijn aannemers van alle fabrikanten het meest tevreden over de dienstverlening van VELUX. Dat blijkt uit onderzoek uitgevoerd door USP Marketing Consultancy. Naast kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid valt de hoge waardering voor innovativiteit het meest op. Vergeleken met 2011 zien aannemers ook dit jaar weer een duidelijke verbetering, waardoor de tevredenheid van aannemers weer verder is toegenomen. Dit sluit aan bij de ontwikkelingen van VELUX Nederland die graag een partner wil zijn voor aannemers, met als doel eindgebruikers zo prettig mogelijk te laten wonen en werken in duurzame gebouwen met veel daglicht en frisse lucht.In het klanttevredenheidsonderzoek van USP in opdracht van BouwKennis, wordt onder aannemers jaarlijks de dienstverlening van toeleveranciers op verschillende aspecten gemeten. De top 5 is gebaseerd op de gemiddelde tevredenheid over een merk/fabrikant. "Net als voorgaande jaren zijn we ook dit jaar zeer trots dat aannemers het meest tevreden zijn over onze dienstverlening. VELUX wil graag meer zijn dan alleen een leverancier van producten. We willen ook een partner zijn voor de aannemer met als uiteindelijke doel tevreden eindgebruikers die kunnen wonen en werken in comfortabele, duurzame gebouwen met veel daglicht en frisse lucht," aldus Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland B.V. “Zo is het online montagepartnersysteem, waar de consument en verwerker samen worden gebracht, ook ontstaan. Consumenten vinden hier een betrouwbare en goed getrainde partij die hun VELUX producten kunnen monteren," aldus Michel Sombroek, Algemeen Directeur van VELUX Nederland B.V.

Hoge investeringen in productinnovatie
Ook zijn we zeer tevreden over de waardering voor onze innovatie-inspanningen. “Er is de laatste 20 jaar steeds meer aandacht gekomen voor wooncomfort en het binnenklimaat van woningen. De afgelopen vijf jaar zijn de investeringen van de VELUX Groep in onderzoek en duurzame productontwikkeling met 50 procent toegenomen. Het resultaat is onder andere de introductie van de nieuwe generatie VELUX dakramen dit voorjaar op de Nederlandse markt. De nieuwe generatie zal energie-efficiëntie, daglicht en wooncomfort van dakramen voor eindgebruikers naar nieuwe en hogere niveaus brengen”, aldus Sombroek.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist