Tips bij verbouwen

handig om te weten

Niets is zo vervelend dan tijdens het uitvoeren van een klus continue een ladder op- en af te moeten klimmen. Bovendien wil je je concentreren op je werkzaamheden en niet bezig zijn met veilig boven de grond balanceren. Een rolsteiger is de perfecte uitkomst voor klussen waar je niet zo gemakkelijk bij komt.

Rolsteigers
Een rolsteiger is letterlijk een steiger op wielen, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen is. Bij Steigervoorweinig.nl worden (nieuwe!) rolsteigers van het merk Euroscaffold aangeboden. Dankzij het gehanteerde, modulaire systeem is de werkhoogte zeer eenvoudig zelf in te stellen. Er zijn verschillende soorten en maten steigers te koop: standaard smal, standaard breed, Euro smal, Euro breed en basic line 90 cm. Alle rolsteigers bij Steigervoorweinig.nl voldoen aan de belangrijkste kwaliteits- en veiligheidseisen, zoals de sinds dit jaar verplichte montageleuning.

Elektra
Als je toch aan het verbouwen bent, denk dan ook eens aan de elektra. Nu de plafonds en muren open liggen, kun je alle kanten op met je bedrading. Zodra alles weer netjes betimmerd en gestuct is, wordt dit een stuk lastiger. Wil je kwaliteit, maar niet de hoofdprijs beetalen? Kijk dan eens op de site Elektrobode.nl. Hier vind je alles voor de aanschaf van elektrotechnische materialen en alles wat je nodig hebt voor de elektrotechnische installatie van je bedrijf of woning. Denk hierbij aan draden en kabels, schakelmateriaal, groepenkasten en nog veel meer. Kom je er zelf niet uit? Het team van Elektrobode voorziet je graag van advies over installatiemateriaal, armaturen, lichtbronnen, industriële componenten of andere elektrotechnische producten

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist