Straks meer betalen voor je verbouwing?

Teken de petitie tegen BTW-verhoging

Heb jij plannen voor een verbouwing? Een nieuwe keuken, een badkamer of misschien wel een dakkapel? Of denk je erover om te investeren in zonnepanelen om je woning duurzamer te maken? Al deze klussen gaan vanaf 1 juli extra geld kosten. Want dan gaat de BTW op arbeid bij verbouwing en verbetering van de woning weer van 6% naar 21%.Petitie tegen BTW-verhoging
Klussenmarktplaats Kwaliteitsvakman.nl heeft een online petitie gelanceerd tegen de verhoging van het BTW-tarief in de bouw. Via de website btw-nee.nl hebben al duizenden mensen hun steun betuigd aan de petitie. Wil jij nog profiteren van een verlaagd BTW-tarief? Laat dan ook je stem horen!

Verlaagd BTW-tarief op verbouwing en verbetering
Sinds maart 2013 geldt een aangepast BTW-tarief van 6% voor het verbouwen en verbeteren van de woning. Dit lagere tarief is alleen van toepassing op arbeid, niet op materialen. Veel mensen met een eigen huis hebben hier gebruik van gemaakt om verbouwingen of onderhoud te laten doen. Een nieuwe keuken, badkamer, vloer of dakkapel zijn populaire klussen gebleken.

Als het aan de regeringspartijen ligt komt binnenkort dus een eind aan deze regeling. Omdat veel bouw- en klusbedrijven tot 1 juli de handen vol hebben aan opdrachten, wordt het lastig om je klus nog op tijd te laten uitvoeren. Daardoor betaal je straks al snel honderden tot duizenden euro's meer voor je verbouwing. Dat probeert Kwaliteitsvakman.nl met deze petitie te
voorkomen.

BTW Nee!
Wil jij ook investeren in verbetering van je woning? Eindelijk die nieuwe keuken, badkamer, vloer of aanbouw laten plaatsen? En wil je daar niet extra diep voor in de buidel moeten tasten omdat de BTW omhoog gaat? Teken dan de petitie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist