Waterschade?

Uw schilder lost het op

Waterschade kan op verschillende en vervelende manieren ontstaan. Bijvoorbeeld na een flinke regenbui of de bovenbuurvrouw wilde net in bad stappen met de kraan open en de telefoon gaat. Of u heeft ergens in huis springt een waterleiding. Dit is natuurlijk zeer vervelend en het probleem is meestal niet zomaar opgelost.

Veelal zijn waterschades gelukkig wel gedekt bij uw verzekeringsmaatschappij en word dit netjes opgelost. Als het dan zo ver is, dat de lekkage verholpen is, zit u nog met de nazorg. Het schilderwerk heeft in de meeste gevallen het zwaar te voorduren gehad, aangezien de meeste lekkages voorkomen op wanden en plafonds. Met waterschade is het namelijk het geval dat dit speciale zorg nodig heeft, qua schilderwerk. Het is niet het geval dat daar een likje verf overheen kan en dat het probleem dan uit de wereld is verholpen.

je ziet meestal een vieze plek in het plafond of de muur. En wat je ook doet, hoe goede kwaliteit latex je ook gebruikt, de waterschade blijft zichtbaar. Waterschade kun je niet zomaar overschilderen met een gewone kwaliteit muurverf. Het maakt niets uit wat voor dekking de muurverf heeft. De waterschade zal blijven doorslaan. Hier zijn speciale producten voor op de markt. Een terpentine-basis muurverf (synthetische muurverf) is mogelijk, mits deze ook over rookschade, roetschade en waterschade kan. Dit is dus niet voor iedere synthetische muurverf het geval. Het nadeel van deze verf is dat daarna de eerste jaren alleen met een terpentine basis muurverf is over te schilderen. En dit is nog een best kostbare aangelegenheid.

Dus mocht u het ongeluk hebben dat u ergens in huis waterschade oploopt, ga dan hier niet zelf mee aan slag. Maar laat dit over aan één van onze 5-sterrenspecialist schilders, deze hebben alle ervaring en materialen om dit probleem als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen.

Met dank aan Jan Bos glas en schilderwerken BV

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist