Uw schilderwerk

Laat het niet verprutsen

Een likje verf kan uw woning of slaapkamer er compleet anders uit laten zien. De kleur van uw muren draagt namelijk voor een groot deel bij aan de uitstraling en de sfeer die uw kamer uitstraalt. U wilt natuurlijk dat dit zo snel mogelijk gebeurd. ‘Het voordeel van schilderen is dat je er gewoon weer opnieuw overheen kunt gaan’. Deze uitspraak wordt heel vaak gedaan en dit is ook niet onjuist. Maar het liefst probeert u dit natuurlijk te voorkomen. U wilt dat dit meteen goed gaat. De meeste mensen zitten niet te wachten op dubbele betalingen. En u wilt natuurlijk niet nog langer in de puin van verbouwing en schilderen blijven zitten. De laatste tijd komen er steeds meer kleine schildersbedrijven bij die meedoen op de markt. Maar door deze grote hoeveelheid wordt het steeds lastiger om een keuze te maken. Helaas wordt er ook vaak een verkeerde keuze gemaakt.

Door de grotere hoeveelheid kleine schilders bedrijven, wordt de markt heel groot. Dit kan erg onoverzichtelijk zijn. Oplichters kunnen hier gebruik van maken en dit komt de laatste tijd helaas steeds meer voor. Dit loopt van niet flexibele kassamedewerkers die meerdere keren de verkeerde verf leveren, waardoor deze steeds opnieuw betaald moet worden, tot zeer goed geplande fraude. Zo zijn er schilderbedrijven die ver beneden de kwaliteit schilderen. Dezen hebben vaak geen officiële opleiding gevolgd en werken vaak voor een lage prijs en in zo kort mogelijke tijd (zwart). Later laten zij niets meer van zich horen. Ook hebben wij een verhaal gehoord van een vrouw die opgelicht was door een Brits bedrijf. Zij moest van de mannen de helft van de totale prijs aanbetalen. Dit bedrag lag rond de 1500 euro. Nadat zij dit betaald had, vertrok het viertal en lieten het huis in de grondverf achter. De politie en justitie konden hier niets tegen doen, omdat ze van te voren met de mannen een contract had getekend.

Waar moet u nu precies op letten voor u in zee gaat met een schildersbedrijf? In de eerste plaats moet u zorgen dat u beschikt over voldoende gegevens van het bedrijf, zodat u het altijd kunt bereiken. Ten tweede maakt u van te voren, maar ook tijdens het werk, duidelijke afspraken. Ook is het heel belangrijk dat u veel weet over het bedrijf dat u in uw huis laat schilderen. Probeer wat informatie te vinden en kijk of er positieve reacties zijn. U bent hierdoor goed op de hoogte en u heeft dan de zaak onder controle. Zorg ook voor goed overleg, zodat er niets fout kan gaan.

Op deze site kunt u al veel informatie vinden over schilderen, maar er gaat niets boven goed en professioneel advies. Daarom heeft wonenwonen.nl voor u een aantal bedrijven geselecteerd die hun klanten altijd voorzien voor goed advies, vakmanschap, kwaliteit, service en garantie. Deze bedrijven worden 5-sterrenspecialisten genoemd. Zij zijn te bekennen aan het zogeheten 5-sterrenspecialistenlogo. 5-sterrenspecialisten komen hun gemaakte afspraken na en proberen altijd hun producten en diensten correct te leveren. Wanneer dit niet gebeurd en er gaat iets mis, staat er meteen iemand voor u klaar om dit goed op te lossen. Op de website van wonenwonen.nl, onder het kopje 5-sterrenspecialist, vindt u een overzicht van bedrijven in Nederland die over dit sterrenspecialistenlogo beschikken. Wilt u zeker weten dat u goed geholpen wordt? Kijk dan bij ons overzicht op de site.

Met dank aan Loïs Verkooijen

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist