Sigma muurverf

doekje erover…klaar

Iedereen kent het wel: vieze spetters die tijdens het koken op de muur belanden. En schoonmaken vindt ook niet iedereen even leuk. Sigma heeft nu een nieuwe, milieuvriendelijke matte muurverf, genaamd Sigmapearl Clean Matt, die het mogelijk maakt om elke vlek eenvoudig schoon te maken. Extra voordeel: na reiniging ontstaat geen verkleuring of glanzende plek. De verf behoudt dus de oorspronkelijke matte ‘look’ en gaat langer mee. Daarmee sluit de muurverf aan op de trends uit deze tijd, waarbij meer en meer materialen met een matte uitstraling worden gebruikt. Sigmapearl Clean Matt is onlangs onderworpen aan een praktijktest, waarbij schilders een muur hebben besmeurd met onder meer ketchup en stroop. De muur kon eenvoudig worden gereinigd, waarbij de muurverf intact blijft. De verf is in alle kleuren beschikbaar en is verkrijgbaar bij één van de ruim 450 Sigma verfspeciaalzaken.

Wie een druk huishouden heeft, weet: een vlek is gauw genoeg gemaakt. De kinderen komen thuis en gooien hun vieze modderschoenen tegen de muur. Of tijdens het eten belandt de stroop niet alleen op de pannenkoek, maar ook op de muur. Het schoonmaken van dit soort vlekken doet vaak niet veel goeds voor de verf. Met Sigmapearl Clean Matt muurverf van Sigma Coatings blijft de matte uitstraling van de muur echter behouden en zijn vieze vlekken eenvoudig schoon te maken met een doekje. Dave van Duuren, eigenaar van Van Duuren Schilderswerken uit Amersfoort, past de verf regelmatig toe in huishoudens: ‘Ik zie vaak dat bij de prullenbak vieze vlekken ontstaan, door bijvoorbeeld spaghettisaus of koffie. Na het schoonmaken is dan vaak een verkleuring van de muur zichtbaar of verschijnt een glanzende plek. Daarom adviseer ik klanten vaak Sigmapearl Clean Matt: deze verf gaat langer mee en vergt dus minder onderhoud.’

Het geheim van Sigmapearl Clean Matt is dat na dertig dagen uitharden een vlek niet in de coating kan trekken. Damian Froklage, productmanager bij Sigma Coatings: ‘Viezigheid hecht zich dus niet aan de muur. Simpele vlekken als modder, ketchup en potloodstrepen kun je dan ook met een vochtig doekje wegvegen. Voor meer hardnekkige vlekken zoals lippenstift of wijn is een aparte schoonmaakspray ontwikkeld: Sigmapearl Cleaner. Een ander herkenbaar probleem zijn vaak de vetvlekken bij het fornuis als je bijvoorbeeld pastasaus maakt. Mijn tip is om deze eerst in te wrijven met olijf- of zonnebloemolie en vervolgens de cleaner te gebruiken.’

Sigmapearl Clean Matt is niet alleen geschikt voor woonruimten, maar ook voor publieke ruimten die snel vies worden, zoals scholen, hotels of ziekenhuizen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist