Paint & Paper Library’s

multi-surface verven

Paint & Paper Library’s multi-surface verven Architects’ Matt, -Gloss, -Satinwood en -Eggshell zijn de perfecte oplossing voor verouderde, op te frissen of onbeminde voordeuren. De hoogwaardige, milieuvriendelijke Architects’ finishes kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt, zonder dat er een aparte primer nodig is. De afwerkingen drogen binnen een paar uur (geen dagen), wat betekent dat een prachtige transformatie snel en efficiënt kan worden gerealiseerd met een minimale onderbreking.

Paint & Paper Library finishes hebben een multi-surface hechtingsformule en hechten op vrijwel elke ondergrond, inclusief hout, metaal, tegels en zelfs HPL-materiaal en kunststoffen, en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit betekent dat je jouw verfijnde kleurenpalet van binnen kunt uitbreiden naar de voordeur, leefruimtes in de tuin, bijgebouwen of tuinschutting zonder het kleurenschema te herzien of zelfs maar een ander verfblik te kopen.

“Paint & Paper Library draait altijd om het bieden van inspiratie, kleurexpertise en stijlvolle ontwerpideeën voor interieurdesigners, architecten en kwaliteitsbewuste huiseigenaren en biedt de mogelijkheid om ruimtes volledig te transformeren met prachtige, weloverwogen kleuren.

De veelzijdigheid van onze Architects’ verfformule brengt een geheel nieuwe dimensie aan creativiteit met zich mee; totale flexibiliteit van zowel kleur als glansgraad op een groot aantal oppervlakken. En op praktisch niveau zorgt het self-priming en volledig afwasbare karakter van deze verven ervoor dat ze gemakkelijk en efficiënt kunnen worden aangebracht en onderhouden, zowel binnen als buiten de drukke moderne woning of commerciële omgeving.

Je voordeur nieuw leven inblazen is een van de eenvoudigste manieren om je exterieur te updaten en de sfeer te creëren waarin je gasten in je huis wilt verwelkomen. Gebruik Architects' Matt voor een elegante matte afwerking, Architects' Eggshell voor een verfijnde lage glans, Architects' Satinwood voor een stijlvolle middenglans of Architects' Gloss voor een gedistingeerde, hoogglanzende voordeur. Elke Paint & Paper Library-kleur is beschikbaar in elk van deze vier opties.

Houd bij het kiezen van een kleur rekening met de bouwstijl, het bouwjaar en de ligging van je huis. Selecteer een tint die op comfortabele wijze complementeert - of elegant contrasteert - met het omringende metselwerk of pleisterwerk en vergeet ook het beslag niet. Een helder en levendig geel, zoals 'Chinese Emperor' zal een speels moment van vreugde brengen bij een witgepleisterd gebouw, terwijl opvallend blauwgroen 'Iguana' of zachtgroen 'Sprig' prachtig zal matchen met onbewerkt metselwerk. Het diepe exotische rood 'Soumak' zal in combinatie met natuursteen een geraffineerde en verfijnde uitstraling creëren, die elk een persoonlijkheidsvolle en mooie eerste indruk opleveren.”

– Andy Greenall, Head of Design, Paint & Paper Library.


ARCHITECTS’ MATT
Een volledig afwasbare matte emulsieverf met uitstekende slijt- en vlekbestendigheid. Met een ultralage glans van 3-5% zorgt Architects’ Matt voor een prachtige matte afwerking, die alle activiteiten in en rond de moderne gezinswoning aankan. Architects’ Matt kan worden gebruikt op muren, houtwerk, radiatoren en tegels en creëert een meeslepend effect door het samenspel van licht op een mat oppervlak. Architects' Matt is een effectieve, slijtvaste verf voor zowel binnen als buiten.

ARCHITECTS’ EGGSHELL
Architects' Eggshell is een hoogwaardige afwerking op waterbasis en is geschikt voor al het houtwerk, metaal, meubels en radiatoren, binnen en buiten. De finish is volledig afwasbaar en ideaal voor gebruik op keuken- en badkamermuren. Architects' Eggshell droogt tot een zachte, lage glans van 10-20% en is perfect voor een subtiele en tegelijk beschermende afwerking van houtwerk en metaal.

ARCHITECTS’ SATINWOOD
Architects' Satinwood heeft een self-priming satijnen afwerking en is bijzonder geschikt voor drukke ruimtes en houtwerk, waaronder interieur betimmering, houten meubilair, plinten, deuren, ramen en keukenkasten. Het is ook geschikt voor buitengebruik en zorgt voor een elegante satijnen afwerking op voordeuren en buitenhoutwerk. Met een subtiele glans van 30-35% combineert de finish moeiteloos schoonheid met functionaliteit – de perfecte partner voor het drukke gezinshuis.

ARCHITECTS’ GLOSS
Met een glansgraad van 85% kan de watergedragen Architects’ Gloss op elk oppervlak worden gebruikt, van radiatoren tot wanden en tegels, voor een rijke, duurzame kleur van muur tot muur. Sterk, flexibel en slijtvast: Architects’ Gloss is geschikt voor binnen en buiten houtwerk, meubels en metaal. De verfijnde hoogglansafwerking maakt het een uitstekende keuze voor voordeuren.
 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist