Little Greene

Intelligente verf

In een traditionele verffabriek, aan de voet van de berg Snowdon in Noord-Wales, worden de verven van Little Greene met liefde vervaardigd middels de beste ingrediënten, slimme formuleringen en complexe kleurrecepten. De combinatie van rijke, prachtige kleuren en een hoge mate van duurzaamheid is representatief voor de 'Intelligent Paints'-familie: een reeks afwerkingen, die speciaal zijn ontworpen voor actieve mensen en levendige huizen. De ‘Intelligent Paints’ zijn duurzaam, milieuvriendelijk, volledig afwasbaar en verkrijgbaar in alle tinten van het Little Greene kleurenpalet.

Omdat deze verven op waterbasis zijn, drogen ze snel en zijn ze vrijwel geurloos. De ‘Intelligent Paints’ hebben een hoge dekking, waardoor deze efficiënt, voordelig en eenvoudig aan te brengen zijn.

De Intelligent verven van Little Greene zijn tot 15 keer sterker dan gewone verven voor het huis en volledig afwasbaar en vlekbestendig.

De verven bevatten geen toegevoegde vluchtige organische stoffen (VOS), ze zijn vriendelijk voor het milieu en met een kindveilige certificering (BS EN71-3: 2013) zijn ze volkomen veilig te gebruiken in kinderkamers, zelfs op babybedjes. Hierdoor zijn de Intelligent verven de slimste keuze voor alle ruimtes van het familiehuis.

 

 

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*