Latexspuiten

Helemaal zo gek niet

Latexspuiten is één van de snelstgroeiende markten in Nederland. Dit is ook niet zo verwonderlijk als men weet dat het schilderen van een woning of bedrijfspand op de traditionele wijze erg tijdrovend is. Vroeger ging men gewapend met kwast en roller de muren te lijf. De banen van het rollen waren daarna op de muur nog altijd goed te zien. Dit is voorgoed verleden tijd.

Het airless spuiten van muurverf of latex geeft een zeer mooi eindresultaat met egale, strakke wanden en plafonds zonder strepen of banen. Muren die in het verleden moeilijk te rollen waren, bijvoorbeeld met een structuur zoals stuc, spac of spachtelputz, zijn met latexspuiten in één keer superstrak in elke gewenste kleur.

Nog een voordeel is dat de onderliggende structuur niet verloren gaat. Met een roller drukt men vaak de ruimtes in de muur vol met verf. Als men de muur heeft gespoten, blijft de originele structuur behouden.

We bewaren het beste voor het laatst. Spuiten neemt veel minder tijd in beslag dan verven. Hierdoor kunt u enorm besparen op de kosten. De praktijk leert dat u 30 tot soms wel 50% kunt besparen t.o.v. het traditionele schilderwerk. Neem de proef op de som en vraag eens vrijblijvend een offerte aan bij een specialist bij u in de buurt . Het zal u nog verrassen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist