Investeer in uw woning

Duurzaam onderhoud

Voor veel eigenaren is de woning hun kostbaarste bezit en een investering waarvan men in de toekomst graag de vruchten wilt plukken.

De manier waarop een woning of gebouw onderhouden zal worden, bepaalt immers ook hoelang deze mee gaat en wat deze later kan opbrengen.

Onderhoud aan de woning is een terugkerende zaak. Net als de auto moet de woning regelmatig gecontroleerd en onderhouden worden. Het schilderonderhoud uitstellen kan soms onherstelbare schade en dure reparaties tot gevolg hebben. Hierdoor ontstaan piekuitgaven die voorkomen kunnen worden.

Alvorens een onderhoudscyclus te bepalen, dient er eerst een uitgebreide inspectie en opname plaats te vinden. Tijdens deze inspectie wordt gekeken naar de huidige staat van onderhoud. Het resultaat van de inspectie is dat er een advies gegeven wordt hoe het onderhoud weer op orde gebracht kan worden en hoe dit tegen een zo laag mogelijke investering goed gehouden kan worden.

In de regel zal er eens in de 5 tot 7 jaar een volledige schilderbeurt moeten plaatsvinden. In de tussen liggende jaren zal de vakman periodiek een inspectie uitvoeren om te monitoren hoe de staat van het onderhoud is. Eventueel zullen er kleine herstelwerkzaamheden uitgevoerd worden. De erkende en goed opgeleide vakman zal de verf zodanig toepassen dat deze doet waarvoor hij gemaakt is: verfraaien en beschermen.

Duurzaam onderhoud betekent dus vooraf een slim en uitgekiend plan maken hoe het onderhoud geregeld moet worden en preventief de juiste maatregelen laten nemen. Hierdoor wordt schade en grote kosten voorkomen. Onderhoud kan dus slim geregeld worden door een duurzaam (schilder)onderhoudsplan met abonnement voor meerdere jaren af te sluiten. Het resultaat is betaalbaar, tijdig en vakkundig onderhoud tegen vaste prijzen! Bovendien wanneer het schilderonderhoud uitgevoerd door de

Bovendien is duurzaam planmatig onderhoud is tot 30% goedkoper dan ad hoc onderhoud, doordat het onderhoud niet te vroeg en niet te laat uitgevoerd wordt, maar op tijd!

Uw schilder kan u erbij helpen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist