Graham & Brown

Verwen je muren

Verwen je muren met de verf van Graham & Brown.  De verfcollectie bestaat uit meer dan 380 kleuren in verschillende afwerkingen, zo geef je de perfecte look aan elke kamer in je huis. Het verfassortiment is zo samengesteld dat het perfect combineert met alle exclusieve behangdesigns. Het

Een van de prachtige kleuren is Bordado. Een blauwgroene verfkleur welke ook is terug te vinden in behang Bordado Aegean. Combineer deze met de verfkleur Bohemian voor een frisse uitstraling.

Nightshade is een luxueuze en diep intrigerende kleur. 30 procent van de kleurpigmenten in deze verf is blauw, waardoor Nightshade een prachtige pruimtint is. Deze kleur is vernoemd naar de bloeiende plant nachtschade en is een weelderige en verfijnde tint.

Alle verf van Graham & Brown is verkrijgbaar in matte muurverf, reinigbare matte muurverf, zijdeglans en hoogglanslak en is vervaardigd op waterbasis en derhalve duurzaam en milieuvriendelijk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist