Flexa Visualizer App

inspireert mensen bij decoreren huis

De juiste kleur kiezen voor de inrichting van je huis levert veel mensen stress op. Voor bijna driekwart zorgt het zelfs voor onenigheid met de levenspartner. Tenzij ze de nieuwe Visualizer App gebruiken, want die maakt de keuze voor een nieuwe kleur in huis wel heel eenvoudig. Met behulp van je vrienden, je familie of je hele sociale netwerk kun je met de nieuwe features jouw kleur bepalen. En, welke kleur je ook zoekt, de colour picker scant de kleuren van je trui, kussen of favoriete schilderij waarna je eenvoudig de juiste verfkleur kunt selecteren.

Even wat cijfers op een rij. Iets minder dan 70 procent van de Nederlanders noemt het uitkiezen van een kleur en woonstijl verschrikkelijk moeilijk. Bijna driekwart van de ondervraagden geeft te kennen dat ze wel extra hulp kunnen gebruiken bij het vinden van de juiste kleuren in huis.

Deel je nieuwe interieur
Gelukkig is die hulp tegenwoordig binnen handbereik. ‘’De Visualizer App heeft een nieuwe feature. Je kunt nu ook een video maken van de ruimte. Deze kun je inkleuren en daarna delen met je vrienden of familie. Zij kunnen op hun beurt de kleur aanpassen en deze suggestie naar je terugsturen”, zegt Odet van Winsen, Marketing PR Manager van Flexa. “Omdat uit het onderzoek ook blijkt dat veel mensen voor inspiratie naar het interieur van vrienden kijken, is deze nieuwe feature natuurlijk fantastisch. Je krijgt met de Visualizer App meer vertrouwen in het maken van de juiste kleurkeuze.”

Iedere kleur die je wenst
De Flexa Visualizer App, een wereldprimeur in augmented reality-technologie werkt heel eenvoudig voor iedereen. Je downloadt de gratis App op je smartphone en je verandert razendsnel iedere muur van de ruimte in de kleur die jij wenst. Even checken of geel iets voor je is? Geen probleem. De App scant de ruimte en met één druk op het kleurenpalet zie je het resultaat. Het plafond of een deel van de muur blauw, grijs of misschien wel lichtbruin? Het kan allemaal, zonder een kwast te hoeven aanraken.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist