Flexa onthult kleurtrends 2014

stijl en design vanuit de hele wereld

Oktober is herfst. Oktober kan grijs en grauw zijn. Maar oktober is ook de woonmaand. Hét moment voor Flexa om haar kleurtrendvisie en de kleur van het jaar 2014 te presenteren in haar kleurbijbel: Flexa ColourFutures 2014. Trends in stijl en design vanuit de hele wereld zijn vertaald naar prachtige complementaire kleurpaletten en gebundeld in dit inspiratieve boek.

Potentieel zien

De Flexa ColourFutures 2014 heeft als thema ‘Unlocking Potential’; Flexa moedigt de wereld aan om in alledaagse ruimten nieuwe mogelijkheden te verkennen én te benutten. In ieder huis, kantoor, schoolgebouw en bedrijfspand schuilt namelijk een enorm potentieel. Het zijn ruimtes vol ideeën die alleen maar ‘ontsloten’ hoeven te worden.

Kleur van het jaar 2014
De kleur die het centrale thema van ‘ontsluiten’ mooi weerspiegelt, is de kleur Teal: een prachtige mix van een diep groen-blauw die staat voor balans, verfijning, kalmte en veelzijdigheid. Deze kleur, dé kleur van het jaar 2014 met kleurcode Flexa PO.20.40, wordt vaak gebruikt om het schitterende blauwgroen van tropische oceanen mee te beschrijven.

Ontdekkingstocht naar nieuwe combinaties
De ColourFutures 2014 laat –naast de kleur van het jaar- 5 hoofdtrends zien in kleurpaletten en in inspiratieve sfeerbeelden. Intrigerend bij de kleuren is dat ze steeds lijken te veranderen, afhankelijk van de kleur waarmee ze worden gecombineerd. Daardoor wordt het verzinnen van een kleurenschema een ontdekkingstocht naar nieuwe combinaties. Bij alle kleuren staan kleurcodes vermeld, die gemengd kunnen worden in Flexa producten. Van hoogglans lak tot matte muurverf.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist