Flexa let's colour magazine

Wat kleuren we vandaag?

Dit voorjaar komt Flexa met een magazine genaamd Let’s Colour. Op de cover staat prominent ‘Wat kleuren we vandaag?’, wat inhaakt op de veelgestelde dagelijkse vraag ‘Wat eten we vandaag?’. Zo gemakkelijk als we een kleine maaltijd bereiden, zo gemakkelijk kunnen we kleur aanbrengen in huis. De inspiratie die het magazine biedt heeft focus op de kleinere schilderklussen met een groots effect. Effect op je interieur en op je gemoedstoestand. Om Nederlanders enthousiast te maken voor deze kleine klus, geeft Flexa gratis verfpakketten weg. Het magazine en de verfpakketten zijn vanaf 6 mei via de website van de verfleverancier gratis te bestellen.

Nieuwe invalshoek
Het magazine laat de mogelijkheden van verf en kleur in het interieur zien. De getoonde verfklussen zijn vanuit verschillende invalshoeken belicht. Zo geeft het magazine vooral inspiratie voor schilderklussen in huis maar laat ook direct zien hoeveel een dergelijke klus kost. De kleinere verfklusjes krijgen in het magazine extra aandacht. Verder is bij alle klussen duidelijk aangegeven welke kleuren zijn gebruikt en hoe je de klus het beste kunt aanpakken inclusief handige tips.

Gratis verfpakketten
Om Nederlanders het gemak van de kleine verfklus te laten ervaren, geeft Flexa vanaf 6 mei verfpakketten weg. Het verfpakket is compleet zodat je direct kunt beginnen met het kleuren van een wandje in je huis. Via Flexa.nl kunnen Nederlanders een verfpakket aanvragen. Men dient er snel bij te zijn, want op = op, dus al te lang wachten is niet aan te raden.

Overige informatie
Het magazine is naast een printversie ook digitaal door te bladeren op Flexa.nl. Tevens wordt het magazine in verschillende kanalen verspreid. Het magazine heeft een waarde van € 4,95.
Met het verfpakket t.w.v. € 40,- is een compleet schilderklusje uit te voeren. Het pakket bestaat uit muurverf (keuze uit vijf kleuren), afplaktape, roller, kwast, verfbakje, roerhoutje en afdekzeil.
Beide items zijn voor geïnteresseerden gratis verkrijgbaar.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist