De winterschilder

Haal meer sfeer in huis

De winter staat weer voor de deur, dat betekent voor veel mensen dat men weer lekker op de bank gaat zitten een spelletje spelen, tv kijken of een goed boek lezen met een lekker glas wijn, dit al dan niet bij een knapperend openhaard vuurtje. Het is dan ook prettig om je huis lekker knus te maken met kaarsen, mooie kussentjes een mooie bank en andere mooie spullen. Maar wat bepaalt nu echt de sfeer die de woonkamer uitstraalt?Kijk eens naar de muren en het plafond, bij veel mensen is dit in geen jaren meer eens onder handen genomen en zit er nog steeds dezelfde kleur op.Uit onderzoek is gebleken dat kleur een grote invloed heeft op de stemming van een mens. Zo staat rood voor liefde, passie, warmte en vlammen, zwart voor de dood en duisternis, groen voor vruchtbaarheid en natuur. Als kleuren met elkaar in overeenstemming zijn dan geeft dat de mens rust, het is dus van groot belang dat je niet kleuren combineert die niet bij elkaar passen, denk hier bij aan fel groen met oranje. Warme kleuren geven mensen vaak een goed gevoel en het gevoel van behaaglijkheid, dit geeft een ruimte dan ook en knusse uitstraling die perfect past bij de herfst en winter. De koele kleuren laat de ruimte groter en frisser lijken.

Het is dan ook aan te raden om advies in te winnen bij een schilder en eens te kijken hoe je, je muren en plafond weer eens mooi in de verf kan zetten en de ruimte een mooi geheel te laten worden. Uiteindelijk is het belangrijk dat alles in huis op zijn plaats valt en men in een harmonieuze omgeving zit om even lekker te kunnen ontstressen na een drukke dag. De winter is hier ideaal voor aangezien dat de schilder dan vaak snel tijd heeft en omdat men dan ook langer de tijd voor u heeft.

WonenWonen.nl werkt alleen samen met vakmensen die het schildersvak verstaan, neem gerust contact met hen op, ze staan u graag te woord.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist