De Betere Schilder en Thuisinschilderen

tekenen samenwerkingsovereenkomst

Op 5 juni 2012 zijn Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder en franchiseorganisatie Thuisinschilderen een samenwerkingsovereenkomst aangegaan.

Rob Polm van De Betere Schilder en Mark Brouwer van Thuisinschilderen zijn deze samenwerking aangegaan om een betere opvolging te geven aan offerteaanvragen van Thuisinschilderen in gebieden waar zij (nog) niet vertegenwoordigd is. Op deze wijze wordt zeer effectief ingespeeld op de behoefte van veel particuliere opdrachtgevers om hun schilderwerk door een erkende schilder te laten uitvoeren.

“Wat ons met name aanspreekt bij De Betere Schilder, is de aandacht voor de klanttevredenheid, waarbij uiteraard de kwaliteit van het schilderwerk vooropstaat en de klantvriendelijkheid en de vakkundigheid van de medewerkers. Dit sluit naadloos aan bij het Thuisin KwaliteitBeheerSysteem. Ook hebben wij al een gezamenlijke relatie met Trimetal Bouwverven.” , aldus Mark Brouwer van Thuisinschilderen.
Voor Rob Polm is de winst van de samenwerking, meer offerte-aanvragen voor de Betere Schilders. “Voor ons ligt de uitdaging in het opvolgen van de extra leads. Op deze wijze bieden wij onze Betere Schilders de mogelijkheid extra omzet te genereren. Andersom kan de BS-erkenning een toegevoegde waarde zijn voor de Thuisin deelnemers”.

Over Thuisinschilderen:
Thuisinschilderen is een landelijke organisatie gespecialiseerd in schilder- en onderhoudswerk aan huizen en (bedrijfs)panden. Lokale en regionale schildersbedrijven kunnen deelnemen mits zij zich conformeren aan de door Thuisinschilderen gehanteerde kwaliteitsrichtlijnen.

Over Kwaliteitsorganisatie De Betere Schilder:
De Betere Schilder is een landelijke kwaliteitsorganisatie met meer dan 400 aangesloten vakschilders. Dankzij de Betere Schilder erkenning kunnen vakschilders zich op vele vlakken onderscheiden en versterken. Anderzijds kiezen opdrachtgevers sneller voor betrouwbare schilders die intensief getoetst worden op hun klanttevredenheid.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist