De beste Verf

voor binnen

Verf kan je in alle soorten, types en prijzen kopen maar welke verf heeft nou de beste kwaliteit voor je huis? Goede verf zorgt ervoor dat hout en/of je muren langer meegaan daarnaast is het ook belangrijk dat je verf goed dekt zodat je er niet 2x over hoeft te schilderen.

Voor Binnen
De beste verf voor binnen vinden wij de Sikkens Alphacryl omdat het super makkelijk te verwerken is en mooi opdroogt, de kwaliteit is ook een stuk beter dan verf van de lokale bouwmarkt. De prijs is hierdoor ook een stuk hoger en dat kan je wellicht afschrikken, maar wanneer je de Sikkens Alphacryl verf gaat gebruiken merk je na een langere tijd wel dat de verf een stuk langer meegaat waardoor de prijs-kwaliteitverhouding beter is dan verf van de lokale bouwmarkt.

Dit betekend echter niet dat we andere verf afraden, mocht je van wat meer afwisseling houden en bijvoorbeeld elke 2 jaar een andere kleur willen hebben dan is verf van de bouwmarkt een betere keuze.

We hebben veel verschillende soorten verf getest en uit onze test is gebleken dat wij het meeste te spreken zijn over Sikkens en Sigma verf, waarbij wij persoonlijk Sikkens net wat beter vinden voor binnen in het huis.

De uitzonderingen
Structuurverf is een van de uitzonderingen, bij deze verf zijn er grove of fijne korrels toegevoegd om je kamer een wat ruwere uitstraling te geven ook geeft dit een luxere uitstraling en met deze verf kan je je kamer ook makkelijk zelf schilderen.

Voor badkamerverf raden wij ook Sigma aan omdat dit een betaalbare verf is die zo vochtbestendig is dat je er in principe zelfs een douchestraal tegen de muur aan kan houden daarnaast valt deze verf ook makkelijk te drogen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Schilderwerken?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist