Permanent oude voegen opfrissen?

Zo gepiept met deze tips!

Zijn je voegen oud of vies? Dan kan het een heel naar gezicht zijn als je hier elke dag tegenaan kijkt in de douche, bij de wastafel en zelfs in de keuken! Veel mensen vragen zich af hoe ze die voegen schoon kunnen krijgen, zonder de tegels en voegen te hoeven vervangen. In die gevallen wordt vaak gedacht aan gebruiken van een chemische reiniger om de voegen te bleken. Echter zorgt dit er voor dat de voegen zwakker worden en juist slechter gaan presteren. Ze nemen door die verzwakking meer vocht op en zullen dus sneller vergelen en viezer worden. In dit artikel vind je een aantal tips hoe jij je voegen weer helemaal fris krijgt!

Tip 1: Voegen tijdelijk opfrissen

Wanneer je de voegen op wilt frissen is het belangrijk dat je weet dat de meeste artikelen op de markt een tijdelijke oplossing bieden. Deze vaak chemische producten zijn dan ook niet geschikt voor een doeltreffende, natuurlijke aanpak. Deze producten zijn dan ook slecht voor het milieu en niet erg doeltreffend. Echter zijn er ook goede producten die je helpen bij hij opfrissen van je voegen. Denk maar een de producten van Voegenstift.nl. Zij bieden een voegenstift die de oude voegen in je huis zonder problemen van een nieuwe, frisse, uitstraling voorzien.

Tip 2: Voegen permanent opfrissen

Wil je het werk vooral snel en goed geklaard hebben? Kies dan voor een ideale voegenstift waarbij je gemakkelijk en gericht langs de voegen op kunt gaan die verouderd zijn. Doordat de verf in de voegenstift op waterbasis is en een antibacteriële formule kent zorg je niet alleen dat de voegen er weer zo goed als nieuw uitzien, maar ook dat je de voegen ook beschermd tegen schimmels en bacteriën Hierdoor is het vernieuwen van de voegen met de voegenstift permanent. Dit hoef je dus niet elk jaar te doen. Mocht je nou met een heel grote hoeveelheid oude voegen te maken hebben, kun je altijd kiezen om gebruik te maken van voegenverf. Dit doet hetzelfde als de voegenstift, maar is voor grotere oppervlakken. De voegenstift is gemakkelijk in het gebruik en het is bijna onmogelijk om te knoeien. Door de handige kop van de stift, kun je bijna niet naast de voegen stiften en kun je ook nooit te veel gebruiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist