Nordag dakramen

Veilig en comfortabel

Het Genkse bedrijfNordag lanceert een nieuw type dakraam waarmee het prat gaat op het gebruik van hoogwaardige materialen en een gepatenteerd kantelsysteem waarmee een ‘dakkapeleffect’ wordt bereikt. Het veilig en comfortabel kiepraam kan je 15 graden naar binnen kiepen voor verluchting en ventilatie. Bovendien is het veilig voor kinderen en beveiligd tegen inbraak.

De meest opvallende vernieuwing is het zogenaamde ‘dakkapeleffect’. In tegenstelling tot een klassiek dakraam kantelt het Nordag-raam naar binnen. Het scharnier, in eigen beheer door Nordag ontwikkeld én gepatenteerd, zorgt ervoor dat het dakraam kan doordraaien. Door de ramen in verticale stand te plaatsen, krijg je zo een groter bruikbaar vloeroppervlak en een beter visueel comfort met de buitenwereld: het dakkapeleffect.

De Nordag-dakramen zijn verder gemaakt met aluminium buitenframes die door afstandshouders in pvc nooit in aanraking komen met het hout in de profielen. Die thermo alu-houtverbinding maakt het raam haast onverslijtbaar, zorgt voor een goede balans tussen de G- en U-waarden en reduceert contactgeluid aanzienlijk. De Nordag dakramen zijn verkrijgbaar in vijf formatenen zijn standaard uitgerust met een elektrisch screendoek. Dat laat frisse lucht binnen en houdt insecten en hitte buiten

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Deuren?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist