Monier keramisch boeiboord

esthetische overbrugging pan en gevel

Bovendakse isolatie verhoogt het dak waardoor de gevelpan niet langer aansluit op de gevel. Monier introduceert het keramisch boeiboord als oplossing voor dit herkenbare probleem. Het speciale profiel overbrugt het hoogteverschil en zorgt voor de benodigde overlap op de gevelmuur. Het Monier keramisch boeiboord is duurzaam, onderhoudsvrij en universeel toepasbaar onder vrijwel alle modellen keramische gevelpannen.

Monier levert het keramisch boeiboord standaard in drie kleuren: natuurrood, zwart geëngobeerd en blauw gesmoord. Deze kleuren sluiten aan bij het grootste deel van het assortiment keramische dakpannen. Hierdoor integreert het keramisch boeiboord visueel mooi met het dak en is het zowel een effectieve alsook esthetische oplossing.

Eenvoudige montage
Het Monier keramisch boeiboord heeft een werkende lengtemaat van 33 cm. De werkende hoogte is circa 11,5 cm. Het profiel wordt mooi strak met een effectieve koude sluiting toegepast. Dankzij de standaard schroefgaten en de speciale Monier RVS 40 mm Torx schroeven zijn de keramische boeiboorden eenvoudig te monteren.

 

Over Monier
Monier behoort wereldwijd tot de marktleiders op het gebied van dakproducten. De Nederlandse organisatie heeft een verkoopkantoor in Montfoort en productielocaties in het zuiden en westen van het land waar vrijwel de gehele productie voor Nederland wordt gemaakt. Het bedrijf biedt een breed assortiment van keramische en betondakpannen. Daarnaast levert Monier een uitgebreid assortiment daksysteemcomponenten, dat alle functies van het dak op technisch verantwoorde wijze ondersteunt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist