Kosten besparen door slim te investeren

Dakisolatie

Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren waarop je zou kunnen investeren. Het fijnste is om een investering te doen in je eigen huis, zodat je zelf nog gebruik kan maken en voordeel haalt uit de investering die je doet. Er zijn verschillende manieren waarop jij een investering kan doen in je huis. Je zou bijvoorbeeld de keuken of de badkamer kunnen verbouwen. Maar er is ook een investering waar je zelfs geld mee bespaard op lange termijn, namelijk je huis isoleren. Ben je benieuwd wat de voordelen zijn van je huis isoleren? Lees dan snel verder.

Voordelen 

Er zijn veel verschillende voordelen van het isoleren van je huis. Een bekend voordeel is dat woningisolatie natuurlijk de energiekosten verminderd, door isolatie platen te plaatsen in je huis kan dit zelfs leiden tot 33% lagere energiekosten. Doordat je je huis minder vaak hoeft te verwarmen zorgt dit ervoor dat de energiekosten dalen en je dus meer geld overhoudt. Door dat je minder CO2 uitstoot is het ook beter voor het milieu om je huis te isoleren. Hierbij nog wat andere voordelen die misschien niet zo voor de hand liggen:

  • doordat het huis goed geïsoleerd is komt er minder geluid van buitenaf het huis in, waardoor je minder last hebt van overlast.

  • het huis wordt meer waard wanneer het goed geïsoleerd is, waardoor dit een goede investering is.

  • Je huis wordt een fijnere omgeving omdat de temperatuur in huis meer constant is. 

  • Door de isolatie is het huis minder vochtig en tochtig waardoor er minder schimmelvorming ontstaat.

  • De waarde van het huis wordt hoger wanneer het huis goed geïsoleerd is.

  • Soms kan je subsidies krijgen voor het isoleren van je huis

  • Doordat je geld bespaard om de energiekosten (en met een subsidie) verdien je de investering van de isolatie zo weer terug!

Wat te isoleren?

Er zijn natuurlijk veel verschillende oppervlaktes in huis die goed zijn om te isoleren. Veel mensen denken dan al meteen aan de muur isolatie, maar er zijn nog veel meer dingen die goed zijn om te isoleren. Bijvoorbeeld de vloer of het dak. Er zit wel een verschil in het isoleren van een schuin dak of een plat dak. Bij een plat dak kan je ervoor kiezen om het dak vanaf de buitenkant te isoleren of vanaf de binnenkant. Vanaf de buitenkant een plat dak isoleren is niet echt makkelijk omdat het complete dak dan vervangen moet worden. Een dakbedekking plat dak is wel heel erg goed tegen vochtproblemen of scheuren.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist