Jouw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen

Hier lees je handige tips

Verhuizen is een van de grotere ondernemingen in je leven. Zeker als je voor het eerst een huis koopt met je partner of je nadat je kinderen uit huis zijn, op zoek bent naar een kleinere plek. Erg spannend, maar er is veel werk aan de winkel. Om te zorgen dat jouw verhuizing zo soepel mogelijk verloopt, hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Verhuisbedrijf
Een verhuizing zelf regelen en uitvoeren is mogelijk, maar niet eenvoudig. Je maakt het jezelf een stuk gemakkelijker door een verhuisbedrijf in de armen te nemen. De werknemers zijn erg ervaren en weten wat ze moeten door voor een flexibele verhuizing. Ze werken snel en nemen de leiding. Jij hoeft alleen instructies op te volgen en in zo’n situatie kan dat heel prettig zijn. Mocht je nog nooit ervaring gehad hebben met een verhuizing, zijn ook verhuisbedrijven zoals Draagkracht, die je van te voren hebben met spullen inpakken en apparaten ontkoppelen. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Verhuisbedrijven: handig om te weten
Plan je verhuizing op tijd. Je moet er rekening mee houden dat de bedrijven erg druk zijn en sommige weken zelfs al volgeboekt. Dus, zodra er bekend is dat je binnenkort gaat intrekken in je nieuwe huis, bel je het verhuisbedrijf meteen op. Naast een datum prikken kun je meteen je persoonlijke situatie bespreken, heb je een verhuislift nodig? Hoeveel mensen uit je eigen kring kun je regelen om te helpen en hoeveel verhuizers zijn er nodig? En niet onbelangrijk, je kunt het ook direct over de kosten hebben.

Verhuistips
Naast een daadwerkelijke afspraak maken met het verhuisbedrijf, kun je thuis al veel zelf regelen voor de verhuizing. Gooi onnodige rommel uit huis weg en pak stapsgewijs per kamer in. Haal speciale verhuisdozen in huis. Bij elke doos die je inpakt, schrijf je in grote letters op waar je ze in het nieuwe huis moeten komen te staan, bijvoorbeeld ‘keuken’ of ‘badkamer’. Als de dag dan eenmaal aanbreekt, weten de verhuizers ook meteen waar ze de dozen naartoe moet brengen. Schakel je familie en vrienden op tijd in en stuur de week voor de verhuizing een reminder. Verdeel onderling goed de taken, zodat het per persoon duidelijk is wat er wordt verwacht. Je hebt bijvoorbeeld mensen bij je oude en nieuwe adres nodig die helpen met sjouwen. Voor verdere tips is het slim om deze gedetailleerde checklist door te nemen. Goede voorbereiding is het halve werk, zo komt het helemaal goed.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist