Je huis isoleren

goedkoper dan gedacht

Bij huizen isoleren denken veel mensen al aan hele hoge kosten maar tegenwoordig valt dat reuze mee! Je kan namelijk al een kleine woning laten isoleren voor 500 euro! Het gaat hier om een spouwmuurisolatie waardoor je ontzettend veel geld kan besparen op je maandelijkste stookkosten.

Een klein appartementje laten isoleren gaat al vanaf 450 euro en dan gaan wij uit van ongeveer 30 m2 en daarmee kan je ongeveer 120 per jaar mee besparen. Voor een vrijstaande grote woning van 200m2 zijn de kosten ongeveer 3000 euro waardoor je tot wel 750 per jaar bespaard.

Een snelle berekening die je kan maken voor de kosten van een spouwmuur isolatie is:

Het aantal vierkante meters van je woning x 15

Een voorbeeld; een woning is 50m2 dan word het 50x15= 750 euro voor een spouwmuur isolatie.

De terugverdien tijd
Als je een beetje een snelle rekenaar bent dan heb je het al door. De terugverdientijd van een spouwmuurisolatie is namelijk ongeveer 4 jaar waardoor het echt een super goede investering is, daarnaast word je woning ook een stuk energiezuiniger waardoor het aantrekkelijker word op de huizenmarkt.

Bouwjaar
Vanaf 1920 kregen de meeste huizen een spouwmuur en vanaf 1960 werd dit verplicht om vocht te weren;
Vanaf 1975 werd de spouwruimte tussen de muren meestal voorzien van isolatie;
Vanaf 1990 ging de kwaliteit van het isolatiemateriaal flink omhoog en werden ook dikkere isolaties toegepast.

Vergelijken
Een spouwmuurisolatie kan ontzettend snel gedaan worden, sommige bedrijven kunnen 2 woningen op 1 dag inplannen. Hierdoor worden spouwmuurisolaties ook een stuk goedkoper waardoor het belangrijk is om offertes te vergelijken. Wanneer een bedrijf 2 woningen in een dag kan inplannen scheelt het enorm!

 

Kijk voor meer informatie op https://https://www.verbouwkosten.com/spouwmuurisolatie/kosten/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist