Isolatie in huis

nieuwe subsidieregeling

Een nieuwe isolatiesubsidie moet dubbel glas en woningisolatie voor de particulier aantrekkelijker maken. De subsidie dubbel glas komt officieel pas vanaf 1 oktober beschikbaar, maar geldt met terugwerkende kracht vanaf 1 juli.Zoals toegezegd door Minister Van der Laan (Wonen, Wijken en Integratie) kunnen huiseigenaren vanaf 1 juli voor subsidie in aanmerking komen bij het plaatsen van dubbel glas van het type HR++.

Verder vallen de facturen van isolatiebedrijven vanaf die datum onder een lager BTW-tarief: 6% in plaats van de tot dusver gebruikelijke 19%. In mei is namelijk bepaald dat arbeidsintensieve isolatiewerkzaamheden in een woning onder het lage BTW-tarief van 6% mogen vallen.

Onzeker is nog of de BTW-verlaging ook zal gelden voor het aanbrengen van dubbel glas. Die klus is immers niet kostbaar vanwege het vele werk bij plaatsing, maar omdat het glas zélf erg duur is. En Europese regelgeving staat in dat geval toepassing van het lage tarief niet toe

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist