Is uw dak wel in orde

Inspectie voorkomt ernstige schade

Het dak is één van de belangrijkste onderdelen van het huis. Het heeft niet alleen een belangrijke functie maar zorgt er ook voor dat een woning uitstraling krijgt. De kroon op het werk! Wanneer een dak er onverzorgd en verwaarloost uitziet, is dat niet bepaald een visitekaartje voor uw woning. Ook kan verwaarlozing zorgen voor veel schade zoals bijvoorbeeld een vervelende lekkage. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat bij neerslag, we hebben er nu eenmaal veel te maken in ons land, lekkage ontstaat en dat bij stevige wind de dakpannen in de tuin terecht komen of erger nog op de auto! Het is daarom belangrijk dat een specialist eens in de vijf jaar de staat van het dak controleert en indien nodig renoveert.

 

Met dank aan G. Van der Meijden

Maar wat is er nu precies nodig om de schade te herstellen? Een vakman kan na een bezoek goed in kaart brengen wat er schade is en ook wat er nodig is om dit ze herstellen. Door de uitgebreide kennis van de vakman wordt er heel gericht gewerkt en voorkomt u nutteloze, overbodige reparatiekosten. Ook wordt er gewerkt met hoogwaardig materiaal zodat u er jaren lang geen omkijken meer naar heeft en alles goed geïsoleerd is. Dat bespaart u op lange termijn aanzienlijk in de kosten, uw dak gaat dan immers langer mee. Het is daarom belangrijk dat de specialist die u inschakelt verstand heeft van zaken.

Wij hebben dé specialisten voor u op een rijtje gezet. Heeft u plannen om uw dak te vervangen, een nieuw dak te plaatsen of te renoveren? Informeer dan bij de dichtstbijzijnde 5-Sterrenspecialist

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist