Interior Service

een totaaloplossing bij verbouwingen

In 2021 was er een overvloed aan de vraag naar woningen en nieuwbouwwoningen, een overvloed aan vraag die zich ook in 2022 voort zet. De huizenprijzen blijven stijgen en menig koper zal concessies moeten doen bij de aanschaf van een woning. Zo vallen de opknapwoningen vaker binnen het ‘budget’ en wordt er flink verbouwd om de woning te laten voldoen aan de wensen van de koper(s). 

Verbouwingen kosten nou eenmaal tijd, geld en energie. Zo staan de vragen waar je je meubilair wilt bestellen, welke kleur je op de muren wilt en welke vloer je neemt centraal. Verschillende soorten producten die vragen om verschillende leveranciers. Dit is echter niet meer nodig met een nieuw concept dat op de markt is verschenen. Een concept dat is bedacht door een sales manager, projectontwikkelaar en horecaman die het er over eens waren dat verbouwen een druk eenvoudiger kon. Zo eenvoudig dat er een totaaloplossing werd bedacht die de klant bij een verbouwing volledig ontzorgd, Interior Service

Stappenplan

Interior Service hanteert drie stappen tot een succesvolle verbouwing zonder extra stress. Allereerst is het aan de klant de taak om tussen beschikbare, voorontworpen stijlen te kiezen welke het meest aanspreekt. Je kunt zelf aanpassingen maken in de pakketten zodat deze volledig aansluiten bij jouw eisen en wensen met betrekking tot de inrichting.

Vervolgens meet je de ruimte(s) of kamer(s) op waarin de nieuwe inrichting terecht komt. Dit kan best een hele klus zijn, vooral wanneer je scheve daken hebt of kamers die niet helemaal symmetrisch zijn. Bij twijfels, kan er altijd om een specialist gevraagd worden. Deze komt naar locatie om de ruimtes op te meten en afmetingen door te geven.

De laatste stap is het wachten. Het bedrijf zoekt alle materialen en artikelen bij elkaar in de juiste afmetingen, kleuren en stijlen. Alles wordt vervolgens naar jou opgestuurd. Je kunt ervoor kiezen om dit in één keer te laten doen, of in delen. Dan kan je bijvoorbeeld eerst beginnen met het aanleggen van de vloer voordat je het meubilair in elkaar zet. Niet zo handig met verbouwingen? Dan kunnen de medewerkers dit regelen.

Vier stijlen

Hiervoor zijn de stijlen van Interior Service al even kort aan bod gekomen. Alle vier de stijlen verschillen van elkaar in kleur, patronen en specificaties. De reden dat het bedrijf voor deze aanpak heeft gekozen, is vanwege de keuzestress die vele ervaren tijdens een verbouwing. Wellicht weet je wel welke stijl jou aanspreekt, maar is het ontzettend lastig al deze artikelen bij elkaar te vinden in dezelfde stijl. Door pakketten te maken die ieder hun eigen stijl hebben, wordt deze keuzestress enorm verminderd. Om de klant nog wel voldoende inspraak te geven op hoe het huis eruit komt te zien, kunnen er nog wel aanpassingen gemaakt worden binnen deze stijlen.

De eerste stijl heet Puur Wit. Deze kenmerkt zich door open ruimtes, veel licht en witte of beige muren, vloeren en meubels. Het tegenovergestelde deze stijl, is Mooi Zwart. Zoals de naam al zegt, maakt deze stijl gebruik van donkere kleuren en massieve eikenhouten vloeren. Hotel Chique zit een beetje tussen Puur Wit en Mooi Zwart in. Met diepe kleuren en donkere accenten geeft deze stijl een luxe gevoel in huis. Als je wil gaan voor een stijl die nooit uit de mode raakt, kies je voor Modern Klassiek. Hierbij moet je denken aan strakke lijnen, hoogwaardige materialen en kleuren die prettig zijn voor het oog. 

Artikelen en producten van Interior Service 

Naast complete pakketten, vind je op de site van Interior Service een groot aanbod aan andere producten die binnenshuis thuishoren terug. Zo kun je kranen, douchekoppen, banken en elektra vinden. Voor alle accessoires die je nodig hebt voor in huis, kun je dus ook bij het bedrijf terecht. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist