Haal de lente in huis

met een nieuwe vensterbank!

Nu de lente aanbreekt, is het hoog tijd om jouw huiskamer een opknapbeurt te geven. Wil je het interieur van de woonkamer vernieuwen? Werk je kozijn af met een mooie vensterbank! In dit artikel leggen we uit voor welke toepassingen je ze kunt gebruiken en welke soorten vensterbanken en gevelbekleding er zijn.

Steenlook

Ben jij voor jouw huiskamer op zoek naar een nieuwe vensterbank? Dit zorgt voor een bepaalde stijl, waardoor de woonkamer een frisse uitstraling krijgt. Naast de standaard kunststof vensterbanken kun je uiteraard ook voor een steenlook kiezen. Deze vensterbanken hebben de look van natuurschoon met het onderhoudsvriendelijke karakter van kunststof. Dankzij de oersterke melamine-toplaag zijn ze bijzonder duurzaam en stevig!

Onderhoudsarm

Natuurlijk kun je ook overwegen om voor het raamkozijn een nieuwe kunststof vensterbank aan te schaffen. Deze zijn onderhoudsarm en in verschillende kleuren, uitvoeringen en motieven verkrijgbaar. Je kunt deze vensterbank tevens gebruiken voor dakkapellen. Het elegante design in combinatie met de melamine-toplaag en de honingraat binnenversteviging maakt deze krasvast en vocht- en uv-bestendig.

Kunststof gevelbekleding

Wist je dat je met gevelbekleding de woonkamer direct een strakke uitstraling geeft? Het wordt veel toegepast voor het bekleden van gevels, maar eveneens voor de bekleding van chalets, dakkapellen, uitbouwen en woonboten. Van rabatdelen tot een steenlook gevelbekleding: het aanbod is groot! Zo is kunststof gevelbekleding het perfecte alternatief voor houten gevels; duurzaam, onderhoudsarm en eenvoudig te monteren.

Houtlook

Wanneer je op zoek bent naar bijzondere gevelbekleding, dan kun je overwegen om kunststof bekleding met een houtlook aan te schaffen. Ga bijvoorbeeld voor gevelpanelen met diverse kleuren houtnerf, welke verkrijgbaar zijn met een zwarte sponning. Dit geeft een open-gevel-look aan de houtlook gevelbekleding. Wil je het stijlvolle karakter van natuurlijk hout benadrukken? Kies dan voor volschuim gevelbekleding met een unieke driekleurentechnologie die het karakter onderstreept!

Steenstrips

Steenstrips zie je vaak terug als bekleding van chalets, schoorstenen, woningen of om het gat van het chalet op te vullen, zodat het een perfecte sluiting heeft. Ze worden vooral toegepast bij nieuwbouw- of renovatieprojecten en zijn gemaakt van verschillende materialen. Zo zijn er kunststof en leistenen strips, maar ook natuurstenen strips met een toplaag van echt natuursteen.

Kunststof schroten

Kunststof schroten zijn een klassieke benaming voor gevelbekleding. Ze zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten: van houten tot red cedar rabatdelen. Bovendien kunnen ze zowel horizontaal als verticaal worden gemonteerd. Wist je dat kunststof rabatdelen ideaal zijn als afwerking van dakkapellen? Rabatdelen kunststof is een vorm van gevelbekleding welke met messing en een groef aan elkaar verbonden worden. De rand van elk paneel loopt daarbij sierlijk weg en gaat daarna over in de veer.

Heb je advies nodig over vensterbanken of gevelbekleding? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan met een specialist!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bouwtrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist